Frida & Emblas lördag

Idag var jag och Embla på Liseberg och såg Up. Dagen kommer att beskrivas med suddiga mobil-bilder och några få ord.
Jag tänkte bara berätta om den struliga bioturen, men detta kan ni läsa om längre ner. Håll ut!Embla i mörkret bland träden med fejkad snö.


Kristallsalongen<3
Det är nog det godaste som finns...


Vi tog en tur bland tomatrna också.


Här nappar det. Det låg cirka 5 nappar i den. Inte mycket till fångst?


Okej. Så här var det. Jag råkade beställa biljetter till BioPalatset när vi skulle till Bergakungen. Så 8 minuter innan vi skulle hämta ut biljetterna på bion satt vi och väntade på en spårvagn vid Korsvägen. Det regnade rätt mycket så vi tänkte att det skulle bli skönt att åka dit istället för att gå. När klockan var halv stod vi i kön till biljetterna. Eftersom de släpps om man inte hämtar dem blev vi lite stressade. Men vi fick biljetterna, av en kille som såg rätt skeptisk ut. Vi fattade inte varför, han kanske hade en dålig dag bara...
När vi skulle gå in och ge biljetterna säger tjejen som river biljetter: "Ni ska vara i BioPalatset. Ni har 25 minuter på er."
Vi blev rätt chokade och bestämde oss att gå och få pengarna tillbaka. Efter 5 minuter i en kö som inte gick framåt bestämde vi oss istället för att försöka hinna till bion som började om 20 minuter. Spårvagnen som vi skulle ta gick 11 över 9 och det var 4 minuter innan bion skulle börja.
På spårvagnen blev klockan 21:15 och vi blev smått stressade. När vi gick av råkade vi gå fel eftersom vi var så stressade, men till slut gick vi rätt och sprang in i en tom bio. Vi köpte popcorn & dricka och sprang upp för trapporna till salong 8. Där stannade vi (fråga mig inte varför) även fast vi var så sena. Vi var ju faktiskt tvungna att fota våra fina popcorn muggar (ett bättre ord tack...?).
Vi hade tur. Filmen började PRECIS när vi hade satt oss på våra platser. Up var jättebra och om du, som jag, älskar Pixar's filmer så ska du också se den.
Med den här fina sista bild säger jag godnatt!

Emma

ÅH popcornen <3<3

2009-11-15 @ 21:45:10
URL: http://grannis.blogg.se/
Embla

Asså du är bäst på att planera men det går inte riktigt som du tänkt alla gånger hahahahahaha

2009-11-16 @ 10:50:49
URL: http://emblanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: