New Moon, igen.

Okej. Idag försov jag mig, men hann med bussen ändå. (Jag hade sovit i elva timmar men var ändå skittrött!) I skolan fick vi en hemtenta och vi fick lära oss hur man gör enkla animationer. Det var kul att animera! Fyrkanter som åkte runt på skärmen. Det roligaste var att se hur Hampus och Anton failade totalt! 
Efter skolan hängde vi på kungsmässan, för så coola är vi. Sedan när Johanna hade slutat åt vi (jag, Emma, Dagge, Olivia, Jocke & Johanna) och sen drog vi till Bergakungen. Där skulle vi se New Moon. Halva vårt gäng hade sett den och de andra som inte hade sett den tycker jag jävligt synd om! Det var nämligen väldigt många personer på bion som pratade, pratade, skrattade, pratade och sa jag pratade? När man sa till dem sa de bara "DU kan va tyyyyyyyyyst!" Jag stör mig såå mycket på personer som bara bryr sig om sig själva vid sådana tillfällen. Vi ville bara döda dem. Och jag menar det verkligen! Jag skulle kunnat göra det!
Nu vet jag inte vad jag har skrivit eftersom jag har varit inne på facebook tio minuter. Men det var säkert allt jag ville säga. Ni ska få en trevlig film av mig. Tyckte den var lite rolig. Jag gillar Rob. Fast inte för att han är snygg. För det tycker jag inte. Inte så mycket iallafall. 


Embla

Hej :) Jag svara på din kommentar här:

Nej vi har inte vaccinerat oss än. För Öckerö är EFTER!! Så vi kanske får den om typ 2-3 veckor. Och då är ju typ influensan över... nästan... lite långt tycker jag... lägre än gloconet!

2009-11-28 @ 14:47:34
URL: http://emblanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: