Röd, New Moon + sprutan

Jag vaknade klockan 9 imorse av att mamma väckte mig.
"Jag var precis hos tandläkaren och jag frågade dem om det finns något vaccin. Och de sa att de fanns lite kvar. Så nu ska vi ner dit så tar du sprutan"
Jag skrek och sa att jag ville sova och att hon skulle gå. Men hon satt där på sängen och sa att det är bättre att ta den nu eftersom annars skulle jag få gå och ta den själv, och det vill jag ju inte!
Så efter lite tårar och skrik (sprutor är det värsta jag vet) tog jag på mig mina mjukisbyxor och en tröja, och hoppade in i bilen.
  Sprutan gjorde inte ont, men det tycker jag inte att de brukar göra. (Förrutom den där JÄVLA bedövningssprutan som gjorde jätteont.) Jag satt och kollade på strömbrytaren som hade en fin liten röd lampa på sig.
Efter sprutan höll jag på och svimma och det kom lite mer tårar. MEN jag fick en bulle för att jag varit så duktig. Jag känner mig som en 4åring igen.
Armen gör ont nu, och imorgon kommer jag säkert få feber.

Nu sitter jag här efter en eftermiddag på kungsmässan med Emma, Johanna & Olivia. Lyssnar på Kent nya skiva Röd just nu. Superbra! Fast första låten är dock inte min stil... Men kommer nog att gilla den efter ett tag.
Har köpt New Moon Soundtracket idag också. Snart finns den på min dator.


Lina

Fick du bedövningsspruta? :o

2009-11-06 @ 19:31:22
Embla

Vi köpte Röd idag på macken :P

2009-11-06 @ 20:12:54
URL: http://emblanilsson.blogg.se/
Frida

Lina: Nej. Men en annan gång när jag skulle operera mig.

Embla: Woho! Den kom till min brevlåda.

2009-11-07 @ 11:56:40
URL: http://fridaliljeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: