nrj in the park

Idag var det först skola. Foto, Klf, Engelska B och Matte B. Helt okej, förutom engelskan. Läraren är verkligen jättetråkig och man hör knappt vad han säger. Plus att vi läste en text om politik och nu ska vi göra ett arbete om de svenska partierna. Så SJUKT tråkigt!
  Efter skolan fick jag och Emmy skjuts hem till Emmy av hennes mamma. Väl där gick vi till Lindomes stora centrum (större än fjärås iallafall) och Emmy uträttade ett ärende. Hemma hos henne kollade vi lite på Top Model och sen lagade vi lite mat. Sedan drog vi till pendeln och åkte in till Göteborg.
Träffade en massa folk och vi gick på Nrj in the park. Kan ju säga att jag mer hör hemma på Pier Pressure eller Metaltown, men det är alltid kul att gå på konserter..!
  När det var slut drog jag, Dagge, Johanna och Olivia hem till kära Kungsbacka och vi köpte lite godis sen tog jag bussen hem.
 
Nu sitter jag här och mår illa. Är jättetrött också. Har varit vaken (om man räknar bort den korta stund jag sov på engelskan) i 16 ½ timmar och det är mycket. Tycker jag. 
Har lite tankar som jag kanske delar med mig utav imorgon. Beror på om de är kvar imorgon...

Och inga bilder blev tagna av mig så nöj er med en lång text med dålig svenska.Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: