♥ mina alla hjärtansdag tankar

Idag är det alla hjärtansdag, eller Valentine's day som man säger på engelska.
Om ni hade missat det alltså.
Ella och jag fick en var sin trisslott. Hon vann, inte jag. Men som man säger "Otur i spel, tur i kärlek". Det ironiska med det är att det är alla hjärtansdag idag. Och så vitt jag vet har jag aldrig haft någon tur i kärlek.
Vissa kanske helt enkelt har otur i allt? Men jag hoppas verkligen att någon gång i livet kommer jag att få tur. Det spelar ingen roll i vad. Bara något. Så att man känner sig bra. Den känslan är nog den bästa som finns. Att kännas att man har lyckats. Tyvärr hälsar den känslan på mycket sällan i mitt liv. Men jag slutar inte hoppas. För jag vill verkligen få ut något bra av mitt liv. Och jag tror att jag kommer få det när jag är äldre.
Vissa vet vad min högsta dröm är. Fast den drömmen är svår att nå i nuläget. Men om tio år kanske. Kanske tidigare.
  Förlåt för om det blev lite rörigt. Men jag vill nog bara förmedla att jag kan vara positiv. Och att det finns hopp inuti mig. Och att jag har drömmar. Och känslor.
Och nu återstår det bara att säga Glad alla hjärtansdag! Eftersom jag är en snäll person och vill att folk ska må bra. Jag ska nog göra det bästa av min situation och göra något mysigt. När bror kommer hem ska jag fråga om han vill se film med mig. Om han inte vill det (som jag tror att han kommer säga) så får jag väl se film själv. Kanske se någon barnfilm med min syster. För alla hjärtans dag handlar ju inte bara om par, utan om alla man älskar. Och jag älskar min familj.
  Jag känner att jag inte kommer någon vart nu. Hejdå!


Thilda

Frida du är värd all tur i världen <3

2010-02-15 @ 19:50:19
URL: http://thildazimmergren.devote.se/
Emma

Håller med thilda, frida, du är värd så sjukt mycket tur. haha du e så jävla bra.

2010-02-16 @ 13:28:18
URL: http://grannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: