Handla innan jul

Åkte in till Göteborg som sagt. Träffade fina Embla på centralstationen och vi begav oss mot Nordstan.
Jag köpte en julklapp och en födelsedagspresent till min syster. Vet verkligen inte vad jag ska köpa till andra. Får lite beslutsångest.
Åt en macka, drack cola. För tre år sedan när jag var vegetarian så fanns det en vegetarisk burgare på mcdonalds, men inte nu. Kul.
Hittade två tröjor som jag vill ha som jag nog ska få i julklapp. Längtar till julafton för jag vet en sak jag ska få som jag vill ha nu. Haha...
Pappa fick hämta mig på Kungsbackastation för Västtrafik hatar Fjärås och vill inte att man ska ta buss dit. Åt god mat. Kollade på Så mycket bättre. Och nu sitter jag här och har inget att göra.

Kanske kanske ska till Liseberg imorgon, men antagligen inte. För imorgon är det lilla Julafton och det ska firas hemma hos mormor och morfar. Tänkte ta mig en promenix med kameran imorgon på förmiddagen innan jag bakar en kladdpepparkaka till lilla Julafton. Kollade upp lilla Julafton på Wikipedia och det är tydligen lördagen innan första advent man firar det, men vi har alltid firat på första advent. Skumt. Ska ta mig ett snack med min mamma...

Emye

jul-stress

2010-12-01 @ 13:00:01
URL: http://awidescreendream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: