”lyd eller få halsen avskuren”

Såg precis på avsnitt 3 av Kvinnors hemliga liv. Detta avsnitt handlade om kvinnor som flytt från sekten Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints. FLDS är en sexsekt där polygami (månggifte) är en stor del av sekten. Alltså, ju fler fruar du har desto större makt får du och ju högre upp kommer du i himlen. Kvinnornas jobb är att föda barn. Men de får absolut inte visa någon alls kärlek gentemot barnen. Och om man föder handikapade barn eller får graviditetsproblem blir man hatad eftersom man inte accepterar guds vilja.
Flickorna blir bortgifta när de är i tonåren.
De har en egen kyrkogård åt barn så att utomstående inte ska passera den när de hälsar på. På den kyrkogården ligger det hundratals barn och ingen bryr sig om att ge dem några gravstenar.
Man får inte visa några känslor eller känna sympati för någon. Man ska kunna döda kossor med en kökskniv.
Man ska låta männen våldta en tills man nästan förblöder till döds.
Om ens barn får cancer ska man låta det dö.
 
Jag vet inte vad jag ska skriva. Blir bara så jävla arg när jag hör sådant här. Mannen är bättre än kvinnan. Kvinnan kan föda barn, därför är det hennes plikt att föda perfekta små ungar åt den stora starka och allsmäktiga mannen.
Det här är ett bevis på att jag inte tror på religon. För tyvärr är det sådant här som jag tänker på när jag hör om gud osv.

Thilda

Såg det med, blev jättearg! Så sjukt.

Sen på natten drömde jag att jag var med i en sekt.Och jag blir arg att folk utnyttjar religion på det här sättet, smutskastar Gud. .. argh

2010-10-27 @ 16:34:28
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: