Äntligen fredag!

Idag tog jag 7:14 bussen till skolan. Första lektionen var foto och vi visade upp våra bilder för varandra och fick kritik. Efter det var det klf och kortspel. På engelskan tränade vi inför nationella provet; speaking. Det gick faktiskt bra. Jag hatar att prata engelska, men tänkte inte så mycket på hur jag lät och då flöt det på bättre. Självklart var ju utallet förjävligt, men men. Svenska är mitt modersmål. Sedan var det dags för matte och jag fattar det vi håller på med nu. Känns bra.
Efter skolan drog jag Emmy och Dagge till Kungsmässan. Där köpte vi nom nom och jag fick köpt ett prylpaket till the sims 3 & I rymden finns inga känslor (♥). Dagge mötte upp sina vänner och jag & Emmy satte oss på en bänk och pratade. Efter ett tag ropades det ut i högtalarna att Robert Gustavsson var där och signerade böcker. Halv fem gick vi till bokia för att få se honom. Och där var han livs levande. Typ fem sekunder efter vi hade sett honom gick jag till bussen och Emmy väntade på sin mamma.
  Nu ska jag spela sims (två, måste spela klart familjen jag spelar just nu innan jag börjar med trean). Ikväll ska jag äta bakad potatis och sedan ska jag nog kolla på I rymden finns inga känslor och äta nom nom till.Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: