A messed up head

Vet inte vilka som läser min blogg. Folk med tråkiga liv som orkar läsa om mitt tråkiga liv antagligen.
Trodde att jag var pigg så att jag kunde se på Eclipse. Men började gråta lite, så jag antar att jag är rätt trött ändå.
Har kommit på att jag nog kommer leva ensam hela mitt liv. Vet inte riktigt hur det känns. Nu menar jag inte bara att jag inte kommer att "hitta någon", utan också att jag inte kommer ha många vänner som vuxen, om ens någon. För jag är ganska (läs jävligt) dålig på att visa vad jag känner och så. Visst jag kan skrika ut någon åsikt jag har eller om jag tycker att någon gör rätt eller fel, men jag kan verkligen inte säga Jag älskar dig. Vad betyder det ens? Jag älskar sims. Jag älskar klockor, lejon, glass, min hund. Kan ett och samma ord beskriva både en människa man tycker om och ett ting man gillar. Det känns... fel.
Vet inte ens vad jag skriver. Vill nog inte ens få fram något.

Thilda

Hej jag hoppas inte detta är mitt fel. Allt jag skrev om att känna. Men jag tror verkligen inte du kommer vara ensam Frida. En dag kommer du hitta någon som förstår dig, och då kommer du veta vad det ordet betyder. Hade du bort nära mig tror jag vi kunde vara bättre vänner. Jag tycker du är rolig och trevlig(när du vill) du har bra humor och du uttrycker dina åsikter. Det är verkligen inget fel på dig! Klart du kommer hitta någon. Du måste bara tro på dig själv och tro på det <3 kramar.

2011-06-08 @ 20:52:35
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/
Emmy

Lite word på Thilda.

Jag tror ingen egentligen vet vad "jag älskar dig" betyder, det är "bara" något man säger för att beskriva en känsla (en jävligt konstig och stark känsla) man har för någon, eller något om man så vill det. Jag HATAR verkligen idioter (då menar jag RIKTIGA idioter, typ sånna som kastar kattungar och hundvalpar i ån, tänder eld på levande djur osv, du fattar). Ta den starka hatkänslan och gör om den till en lika stark bra känsla, då kan man säga att det är älskar, typ? Aja, jag tycker iallafall om dig Frida, mycket faktiskt! :D Även om du inte ser mig som mer än en bra klasskomps så betyder du för mig, lovar :) Och jag skulle utan tvekan kalla dig för vän.

2011-06-08 @ 23:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: