I'll be your cure

Idag vaknade jag halv ett. Jag åt lite frukost och kollade på två avsnitt av Criminal Minds. Sedan städade jag lite på nedervåningen och mitt rum. Pappa gjorde lunch, så jag åt lite. Jag började att baka en tårta till gästerna som skulle komma senare. Emma kom på besök mitt i bakandet. Vi satt på golvet i hallen och pratade, fast sedan gick vi ut på altanen med lite iste. Vi pratade och drack och det var kul att få se henne efter dessa tio månaderna! Ska nog träffas imorgon också.
Hon gick när mina gäster kom vid sju. Vi åt mat och tårta och jag fick presenter. Det var trevligt. Efter några timmar gick de hem och nu sitter jag här efter en dusch och ska se ett avsnitt till av Criminal Minds & äta kvälssmat. Har beställt boxen med säsong 1-5 nu med. Mamma sa att hon också vill se så jag hoppas att hon betalar lite också, haha. Dvd:n med säsong 6 går inte att beställa i Sverige än, men den säsongen slutade ju i maj. Får köpa den sedan. Och säsong sju börjar i höst. Då kommer jag att följa Glee, Parenthood, No Ordinary Family och Criminal Minds. Mycket att hålla koll på!
Jag känner att det här inlägget blev väldigt intressant och skriven med väldigt bra svenska, men jag orkar inte riktigt bry mig just nu. Kände bara för att uppdatera lite.

Vi hade bara ett ljus hemma, mycket fint prydde ljuset min tårta:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: