Famous last words

Hej alla glada och ledsna! Idag har jag varit hemma från skolan. Är sjuk och så vidare. Det började med halsont i lördagskväll när jag var med Embla och seglade (åkte så långt som till Knippla!) (För er som inte är så insatta så är det inte direkt långt mellan Hönö, där hon har sin båt, och Knippla). Det var i alla fall en jättebra och mysig helg! Det kommer upp bilder här snart så fort min dator och jag själv mår bättre.
Idag har jag sovit, kollat på Avatar, kollat på Robinson med mamma, ätit frukost och lunch. Jag har även gjort en läxa som ska in senast idag. Det var ganska svårt att koncentrera sig på att skriva, men det gick. Är hängig och så. Går inte till skolan imorgon heller. Nu ska jag fortsätta att kolla på Avatar. Mormor och morfar har köpt halstabletter till mig, så jag slipper att ha ont i halsen i alla fall. Kan inte sitta vid datorn heller, så hoppas inte att vi får några uppgifter i skolan. Det är väldigt ansträngande att sitta vid datorn när man är sjuk.
Har kommit på att jag är väldigt noga med mina uppgifter i skolan. Som den perfektionist jag är använder jag samma punkter och typsnitt på alla uppgifter (när jag använder Word). Trevligt!
Gillar att färgerna jag har använt passar in på min blogg, haha!

Emma

Man ser inte vad det står... Vad ska du ha för projektarbete?

2011-09-05 @ 17:12:16
URL: http://grannis.blogg.se/
Embla

Förlåt att jag smittat dig... Det var inte meningen. Men du får iallafall titta på dina avatarboxar tack vare mej!

2011-09-05 @ 19:49:25
Nathalie

OMFG. :(

Orka. Jag har inte alls varit så duktig :(((((((

2011-09-05 @ 22:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: