Känner mig givmild idag

Hade psykologi på morgonen där vi diskuterade i små grupper. Jag åt lunch på skolan och sedan begav jag mig mot körskolan. Jag fick köra förbi där jag (/vi) åkte av vägen för en vecka sedan. Lite läskigt, men det gick bra! Det var första gången jag körde på en 70-väg. Kanske kommer få mitt körkort någon gång ändå!
Efter körlektionen gick jag till Kungsmässan för att fördriva tiden lite. Jag köpte två saker till mig själv och en present (det är ju någon som fyller år snart, 6767). När jag skulle gå till bussen stod det en kille från Läkare utan gränser utanför Kungsmässan. Han pratade lite med mig och det slutade med att jag blev månadsgivare. Trevligt.
Åkte hem, åt mellanmål, damsög undervåningen och here I am. Ska boka körlektion, kolla på Criminal Minds och köpa lite saker på internet.

Emmy

Men slå till bara! Det är ju inte megadyrt.. Fast problemet är ju vad exakt man vill ha och vart den ska vara..

2012-01-26 @ 19:10:42
URL: http://emmythornelof.blogg.se/
Embla

Svar på din grej: Nej jag tänker starta en egen grupp! Och alla ska dyrka mej! Jag ska vara min religions Jesus! ;) Så om några tusen år kommer folk skriva böcker om mej att jag kan gå på vatten och göra vatten till vin ;) Ascoolt! :DNu till ditt inlägg: vad är läkare utan gränser? Och jag tror du kommer få körkort innan mej hehe :D

2012-01-26 @ 20:02:38
URL: http://emblanilsson.blogg.se/
Emma

coolt! Hur mycket ger du i månaden då?

2012-01-26 @ 20:20:33
URL: http://grannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: