Cause you know it's over before it began

Tjenare. Idag åkte jag till Kungsmässan. Köpte en mascara på Body Shop och två skivor på Rocks. Det tog cirka två minuter, sedan åkte jag till Maxi för att handla mat. Förra veckan när jag handlade fick jag en överansträngning i axeln pga tunga kassar, men var smart med packningen idag (det är lättare sagt än gjort att packa rätt med självscanning!)
 
Det hände en liten rolig sak när jag handlade. Jag går i min egna lilla värld när jag handlar (pratar även med mig själv. Hehe.) Så var jag vid köttdisken för att se om det fanns billigt kött. Det gjorde det inte så jag tog vagnen och började gå därifrån. Då tog någon tag i min vagn. "What is going on" tänkte jag och kollade upp. Det visade sig att jag hade tagit någon annans vagn. Haha... Pinsamt! "Hehe, jag tänkte väl att den var lite lätt" sa jag till vagnens tillfälliga ägare och skyndade mig snabbt därifrån. 
 
Direkt när jag kom hem åkte vi (familjen) iväg till farmor och farfar för den sistnämde fyller år idag. Åt massa mat och lite glasstårta. Gott.
 
Nu ska jag se på nya Supernatural och Chicago Fire. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: