En tisdagsrubrik

Hej.
Jag började dagen med en powerwalk med mamma. Jag har världens sämsta kondition så det var jobbigt (plus att jag inte har tränat sedan typ... juni?). Nu har jag ont i smalbenen.
Sedan tog jag en spruta, hämtade ett paket och tankade bilen. Vill egentligen lägga upp vad som var i paketet, men då kommer Emma veta vad hon ska få i studentpresent, och det blir ju inget kul med det då. (Världens bästa present kanske? Heheh...)
Jaha. Det är väl det jag har gjort. Försöker att fatta antagning.se och hur man söker utbildning, men det går sådär. Hade tänkt att gå till studievägledare på torsdag, men då ska jag träffa en angående eventuellt jobb. Så vad som händer med utbildningen nu vet jag ej.  

Embla

Jag kan hjälpa dig med antagning.se om du vill :)

2013-03-05 @ 22:24:05
Emma

Spännande!!

Kolla dina fbmeddelanden

2013-03-06 @ 00:12:33
URL: http://grannis.blogg.se
Emmy

Jag håller också på med antagning.se.. Går ändå ganska bra! Vad är det du inte förstår? Kanske kan hjälpa dig? Klickar dina jävla annonser nästan varje dag btw ;)

Svar: Jag har inte fått något brev än så är det bäst om jag väntar på det först?Fattar inte mycket. Hur man ansöker, lägger in utbildningar på den där listan osv. Men höstens utbildningar öppnas väl den 15 mars och stänger 15 april så jag har tid på mig eller?
Frida Liljeberg

2013-03-06 @ 11:58:43
URL: http://emmythornelof.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: