god jul och allt sådant som hör till

Hej! Idag är det julafton. Mycket, mycket trevligt.
Jag vaknade och åt gröt till frukost. Gott! Sedan öppnade jag den sista luckan i kalendern och öppnade ett paket från tomten. En film som heter "Om du lyssnar noga" (på svenska). Den är från studio Ghibli så jag blir nog inte besviken.
Efter allt det åkte jag och mamma till hennes butik och köpte en julklapp. Min fina bok blev nästa aktivitet. Jag läste några kapitel innan det blev dags för snögubbar. Joel och Ella hade påbörjat någon slags stor snögubbe. Jag bestämde att det skulle bli en pingvin och de accepterade min ide. Min uppgift var att fota så det blev några fina bilder. Jag älskar växter på hösten & vintern! Älskar att fota växter och natur, det är jättekul. I slutet av veckan kommer ni få se bilder jag tagit denna veckan. Vi ska nämligen åka till vattenfallet någon dag i veckan.
Vår pingvin blev jättefin och det kommer bilder på den med.
Nu ska jag klä på mig, för Kalle Anka börjar nu. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. För jag är ingen tjej som köper något bara för ha på sig på julafton och nyår. Klänningar och "fest kläder" är inte min stil. Vad nu min stil är för något, det vet jag inte. Men inte sådant iallafall. (:
Här har ni en film så att ni inte blir ledsna för att inga bilder blir uppladdade:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: