händelserik tisdag

Det var längesen jag bloggade "på riktigt". Vad jag nu menar med det.
Men jag tänkte iallafall berätta om gårdagen eftersom den var rätt händelserik.

  Dagen började med att min mobil ( ) väckte mig halv elva och jag var jättetrött. Men sen fick man reda på att folk jobbar och går upp mycket tidigare, det känns ju lite bra i hjärtat. Hela familjen satte sig i bilen och så bar det av mot Kungsbacka. Där fikade vi och hämtade ut biljetter till filmen Upp. Sedan skulle bror köpa byxor. Det tog väldigt lång tid så vi hann inte köpa byxorna för då skulle vi komma försent till bion. Vi gick till Facklan, köpte popcorn och satte oss i en halvfull sallong. Och det var ändå den minsta av sallongerna. Det var vi + en familj på två + fyra barn.
Jag har ju redan sett filmen, men bara på engelska. Vi såg filmen på svenska för syster kan inte engelska och läser inte så snabbt. (Men snart kommer hon kunna läsa riktiga böcker. Då ska jag ge henne en jävla massa böcker som jag ska tvinga henne att läsa. The Twilight Saga, Harry Potter böckerna m.m.)
Efter filmen skjutsade de mig till bowlinghallen. Vi skulle träffas kvart i fem och jag var sen som vanligt (denna gång kan jag faktiskt kylla på min mor som bara MÅSTE stanna och prata med folk hon känner). Men när jag kom in i huset upptäckte jag att jag var den enda som var där av vi som skulle bowla. Men efter en minut kom Mika dit & efter yttligare en minut kom både Lina och Embla. Vi började att bowla och det gick bra för mig. Jag vann, sen kom Lina, sen Embla, sen Mika. Mika var faktiskt väldigt bra i slutet då hon vågade göra själv och fick ner käglor varje gång hon försökte. Bra Mika!
  Efter bowlingen fick jag, Lina & Embla skjuts av Börje till fyren. Därifrån gick vi till elektronen. Linas kompis ville att vi skulle dit. Men när vi kom dit var det ingen inne på elektronen. Så vi stod ute ett tag med Linas kompis och hennes vänner, men sedan gick vi till Kungsmässan eftersom jag var hungrig. Jag hann äta sushi och Embla hann köpa med sig mat innan köpcentret stängdes. Linas pappa skjutsade mig till stationen och jag hoppade på 741an och hann precis med den då den åkte 19:17.
  Väl hemma läste jag ut Bara inte du och pappa fixade min dator. Klockan elva satte jag mig och kollade på en Harry Potter film. Jag är ännu bara på film nummer 4. Men jag har ju en hel vecka på mig at hinna se alla. Trean är min favorit så jag satt som klistrad framför TVn. Ibland spolade jag tillbaka och såg på de saker som jag skrattar högst åt i filmerna. Professor Trelawney är bäst! Haha.
  Just nu siter jag och tänker på vad jag ska göra idag och stör mig på alla denna spotify reklam.
Men ni får ha det så bra! Hej så länge.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: