jättearg busschaufför

Jag vill bara skriva att det inte alls är 6 veckor kvar till sommarlovet, utan 7. Men ändå! Det har gått sjukt fort det här läsåret.
Just nu sitter jag och sjunger med i Disneylåtar och tänkte göra klart Radions uppgift och funktion. Tänker inte säga vilken månad den skulle varit inlämnad...

Nu, kära läsare, ska jag berätta om något roligt som hände på bussen. Det var någon som klickade på stopp, men gick inte av. När vi åkte vidare klickade någon på stopp och samma sak hände igen. Ingen gick av. Då blev busschauffören jättearg. Han började gorma om att man ska klicka på stopp bara om man vill gå av. Sedan stannade han motorn till bussen (!) och sa att han inte tänkte åka förrän den skyldiga erkände. Så där satt vi och väntade på att någon skulle erkänna sig skyldig. Men allt som händer är att en kille börjar kalla chauffören dum i huvudet. Då tror chauffören att det är killen som tryckt på stopp och frågar honom det. Killen svarar att nej det var inte han, men han fortsätter att käfta emot chauffören och till slut går han och hans kompisar av bussen. Då åker chauffören iväg igen. Några missade sin buss som de skulle ta sen och några kom för sent på grund av något töntigt stopp tryckande.
  Hahaha! Grejen är att i skolan såg vi en film och då handlade en scen om just det här! Eller då handlade det om en gardinstång som hade gått sönder istället för ett knapptryck. Och jag menar, hur viktigt är det egentligen? Folk kan ju missa viktiga saker på grund av att busschaufförer är lite arga.
Ungefär så här såg chauffören ut:

Emma

HAHHAHAHA

1. ahhahahahhahaha! dampbusschaufförer !

2. Det där e min favoritbild xD

2010-04-13 @ 22:03:24
URL: http://grannis.blogg.se/
Embla

HAHAHAH!!! Kommer du ihåg snopp-knappen? "TRYCK PÅ SNOPP!!!" x'D

2010-04-15 @ 17:39:09
URL: http://emblanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: