Ny vecka. Eller. Vilken veckodag är det?

Min hund ligger och sover i min säng. Hon är fin.
Försöker göra lite i estetisk verksamhet. Går rätt mycket åt helvete. Kan ju inte det här!

Bara för att skriva av sig. Inte för att någon bryr sig

Bara för att jag var glad över det där MVGet i foto B står det på skitpappret man fick hem att jag har G.
Tack så mycket för det då. D Ä R F Ö R tror jag inte på högre makter. De låter mig aldrig vara glad en längre tid. Kul att vara jag ibland. Åh vad kul det är att vara jag.

Haha. MVGet ser ut som MV GEEEET. Kul. Bäh.
Och ja, om jag får MVG i något är typ det roligaste som händer i mitt liv. Visst känner du för att byta liv med mig va?????? Åh, jag skulle vilja vara Frida för hon lever ett så spännande liv och hon blir glad över att det finns ägg hemma när hon ska göra pannkakor. Höjdpunkten i hennes vardag.

Trött (rolig rubrik som vanligt)

Jag tror det är en silverfisk i min säng någonstans. Men det skiter jag i för jag är så äckligt trött att jag skulle kunna sova i samma säng som en stor källarspindel, eller en spruta.
Fast nej. Jag skojade bara.
Åh vad bra och intressant jag skriver jämt! Ni som läser måste liksom bara trycka era små ansikten mot skärmen och bli helt fängslade av mina vackra ord. Inte.

By the way

Mcr's Na na na (låt, för er icke mcrare) är med i en reklam på Disney Channel! Haha, vad kul.


Lite fler presenter

Whooop. Vi firade lite jul hos farmor och farfar idag. God mat och god efterrätt. Sedan fick jag den sista Sagan om ringen-boken, ett presentkort på SF och ett litet kit med tvål och deo (som luktar hallon. Då tänker jag bara på Hannah Montana när hon gör den där parfymreklamen..)
Hela familjen fick ett spel också. Ska spela det nu. I think. Bye

Men bajs också

Hej. Vill bli pånyttfödd. Kan man det ellllllerrrrrrrrrr? Eller bara en ny hjärna eller något skulle sitta fint också.

Mina julklappar

Hej hopp. Nu är alla julklappar öppna och jag är mycket nöjd.
Jag fick tre tröjor från Monki, FlashForward säsongen (♥) en jättestor handduk, en trisslott (ingen vinst), en parfym (som doftar Dagge, haha), 500 kronor, de två första Sagan om ringen-böckerna (de nyöversatta), Ursäkta om man vill bli lite älskad (bok) och typ ett halvt kilo Swedish fish från Ella.
Sedan fick hela familjen tillsammans en/ett Kinect till Xbox, Inception på blu-ray och ett pussel. Jag och Joel köpte Shutter Island till oss själva med...

Ja, det var nog allt. Nu ska jag spela sims och ha Harry Potter 4 på i bakgrunden. Tjo!

Julafton

Nu har jag Spotify Premium och kan lyssna på mobilen och teven. Bra!
Jag ska duscha, sen ska jag spela sims till klockan är tre då Kalle Anka börjar.

Och tack så mycket för julklappen Emma! Ska börja läsa boken snart. Har ingen bok att läsa just nu så det var bra, och den boken verkar spännande. Skrattade när jag såg skolbussen. Haha! Jättefin var den ju. (:

God jul till alla som läser!

Min personlighet

Här

Extraversion: Uppmärksamheten främst riktad mot yttervärldens människor och ting.
Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar informationen via de fem sinnena och ser det befintliga.
Intuition: Tar informationen via "det sjätte sinnet" och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundande på logik och objektivitet.
Känsla: Fattar beslut grundande på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt.
Perception: Föredrar att leva på ett flexibelt och spontant sätt.

Betyder det att jag lever i min egna lilla planerade värld då eller? Fotograf fanns med som yrke. Trevligt. Inte för att jag vill bli det. Det vore ju trevligt att kunna leva på det ja, men det får nog bara vara en hobby.


(:

Kollar på julkalender och spelar bingolotto samtidigt. Idag har jag varit hundvakt, gjort julgodis med syster, lagat lite mat och klätt granen. Imorgon är det julafton och jag få öppna Emmas paket. Spännande!

Die potato

Usch. Mår inte bra någonstans. Kul såhär innan jul.
Nej


Jag fryser ihjäl här

Jag sitter i bilen på coops parkering. Åt precis sushi som jag köpte för typ två timmar sen. Avokado, tofu och omelett har aldrig smakat så bra! Tanten i bilen framför undrade nog vad jag gjorde...

Jag är fortfarande ganska kär i dem


(:

Men åh! Kommer att få MVG i Foto B (enligt adela). Vad glad jag blev nu!

Snart snart jullov

Idag har jag handlat klart alla julklappar och packat in alla. Imorgon är den sista riktiga skoldagen och det känns bra i hjärtat. Haha.
Efter skolan ska vi hem till Emmy och ha julklappsutdelning (tror jag), äta pizza och göra något annat, antar jag. Hoppas att de låter mig få se Top Model finalen, även om jag vet vem som vinner. Annars får jag väl se den på internet. Vi sover där och sedan dagen efter är det skolavslutning. ÄNTLIGEN! Kommer antagligen inte göra något på jullovet, men det ska bli så skönt att komma bort från skolan.
Måste börja med alla Estetisk verksamhetuppgifterna på lovet...

Horton hears a Who

Morton: Horton, the kangaroo has sent Vlad!
Horton: Vlad? Vlad, Vlad... I know two Vlads. There's the bad Vlad... And then there's bunny Vlad, the one that makes cookies!
Morton: ...Yeah, Horton, she's sending you a bunny with cookies. I think it's safe to say it's the bad Vlad.
Horton: Yeah, good call.

En av de bästa animerade filmerna någonsin!

Ett "riktigt" inlägg

Hej hallå. Vi slutar skolan på tisdag. LÄNGTAR! Dör lite varje gång jag går in genom dörren till skolan.
Idag gjorde jag inte direkt något vettigt i skolan. Redigerade vinterbilder, spelade på min telefon på klfen, åt lunch (jag gillar inte ströbröd), skrev lite på min film review på engelskan, hade betygsnack, gjorde inte direkt något på matten. Men jag börjar förstå vad vi håller på med i matten och det är ju bra. Det var ju inte så svårt ändå.
  Efter den otroligt roliga skoldagen gick jag och Dagge till Kungsmässan. Hon skulle köpa julklappar, men det gick inte så bra. Jag fick pengar av henne och jag köpte mig lite svenska fiskar (Ica på Kungsmässan har inte såna där vita/bruna colanappar, dålig stil!) och en Marabou mint. Stod där och valde mellan Marabou-smaker då jag såg mint och tänkte på Emma. Så det fick bli en sådan. (Glad gubbe = (:)
När jag kom hem passade jag Leia. Sedan åt vi och jag kollade på Robinson.
Nu har jag precis skickat in engelskan och är jättetrött så jag går och lägger mig nu.

Undra det (mamma), undra det..

Jag gillar hur nervös jag blir när jag övar mitt tal bara inför mig själv. Min röst blir helt darrig och jag glömmer att andas. Haha. Hur ska det gå imorgon?
  Nu ska jag fixa ordning mig sedan får jag skjuts in till Bergakungen där det blir luciavaka hela natten med Embla. Undrar vilka filmer de kommer att visa...

Vår sjuka värld

Några amerikanska soldader skjuter på några journalister i Irak. En kille överlever och de väntar på tillstånd att öppna eld igen. Då åker en bil förbi och stannar. Två män går ut och försöker hjälpa den sårade mannen in i bilen så att han kan komma till sjukhus. De amerikanska slodaterna väntar fortfarande på tillstånd. När de får det öppnar de eld och dödar journalisten, de män som hjälpt honom och människor i bilen. När de sedan undersöker bilen märker de att det finns barn där. Det kommenterar de med "att de jävlarna får skylla sig själva för att tagit med dem till en krigsplats".
  En man åker i en bil med tre barn i bilen. Några amerikanska soldater tycker att bilen åker för fort och öppnar eld mot bilen. Alla i bilen dör.

Jag kan inte förstå hur amerikanska familjer kan sitta där hemma och vara stolta över sina pappor, bröder, söner, farbröder, morbröder och vänner. Hur kan man vara stolt över någon som tar oskyldiga människors liv? Soldater som ska vara där för att hjälpa till. Jag fattar inte hur de kan leva med sig själva när de dödar alla de människorna. Att de sitter där och tycker det är kul att döda de människor de dödar. Att de bokstavligen talat ber om att få öppna eld igen. Hur kan det hjälpa världen att döda föräldrar och låta barnen titta på? Att döda en oskyldig man bara för att man inte orkade vänta på att han skulle gå så att man kan skjuta "fiendesoldater".
Alla är inte Al-Qaeda.
Inte nog med att vi förstör miljön, vi måste förstöra allt annat också.
Jag vill att mina barnbarns barn ska leva i en bra värld.
 

Är ganska bra ändå

Har skrivit klart mitt tal. Imorgon ska jag finslipa det och öva in det. Sedan på natten blir det att vara vaken och kolla film på bio. Kommer att vara sjukt pigg när jag ska hålla mitt tal! Jag hoppas att jag kommer att hamna i någon slags dvala och inte tänka så mycket när jag står där framme och ska prata om barnmisshandel.

Nu ska jag dricka Fanta Pineapple, äta naturgodis och kolla på Wanted. Den filmen är bra. James McAvoy♥
Och oj, såg precis att det kommer en Wanted 2. VARFÖR I HELA VÄRLDEN ska Usa göra uppföljare till filmer med perfekta filmslut? Jag orkar inte. Allt handlar inte om att vara störst och bäst. Hjälp människor som är mindre lyckligt lottade istället!

Gör aldrig det jag ska

Sitter här och vet vad jag ska skriva på talet, men ändå skriver jag inget. Kollar runt lite om Unicef. Funderar starkt på att bli volontär där. På något sätt. Men är inte arton än och jag tror att man måste vara det..

Hålla tal är inte kul

Ska nog börja på det där talet som jag ska hålla på måndag. Varje gång jag tänker på det får jag ångest och det är därför jag skjuter upp det.
Jag kommer att vara vaken hela den natten innan talet också, så vi får väl se om jag kommer att komma ihåg något. Blä


Vovve

Idag har jag varit hemma och passat lilla Leia hela dagen. Jag antar att jag inte missade särskilt mycket i skolan med tanke på att vi inte gör något där ändå.
Och det är jättesvårt att fota henne för hon är bara still när hon sover. När hon ser kameran springer hon fram och biter lite på den.

Nothing to do

Såg precis att jag stavat fel i mitt förra roliga inlägg.
Är jätterastlös och har inget att göra. Ska nog duscha, sen sova.
Imorgon är det Expo på skolan. Thilda och Dagge ska sjunga så jag ska dit och kolla på dem och se om någon av mina bilder hänger uppe.
Vår lilla hund kommer hem till oss imorgon också. Skoj!

BLÄ

Temadagen är JÄTTETRÅKIG, men jag har iallafall inte gått hem än.


Skoltrött

Kollar på dokumentärfotona jag tog i helgen. FULT. Seriöst. Orkar inte skolan. I ämnena jag måste vara kreativ i går det inte bra, för jag har ju tappat bort min kreativitet. Vill ha tillbaks den nu tack!
Imorgon är det temadag. De säger att det ska bli kul och det hoppas jag verkligen, annars går jag hem.
Hur ska jag orka ett och ett halvt år till egentligen? Vill bara få lite bra egenskaper så att jag kan börja jobba och tjäna pengar. Damn it.

Bra ändå

Och btw, kom en timme försent till skolan, men ändå fick jag närvaro hela den lektionen?

En liten hund

Kom typ precis hem. Jag har missat Top Model och Ung & Bortskämd.
Hela familjen har varit i Halmstad och kollat på hund. Och guess what, vi ska köpa en jättesöt liten tik!
I hela mitt liv har jag velat ha ett husdjur. När jag var liten önskade jag alltid att få en hund eller katt när jag gick på lyckobrunnar, blåste ut ljus, blåste på maskrosor etc.  Haha, töntigt det lät. Men det är ju sant.
  Efter att vi hade kollat på hunden (namnförslag?) åkte vi till Max, köpte en vegetarisk burgare och sen drog vi till McDonalds och åt fin middag.

Syster ♥


Too late

Gillar att den bussen jag tänkte ta inte existerar. Kul.

Walking in a winter wonderland


Klockan fyra på natten. Eller morgonen?

Drömde en mardröm och nu kan jag inte somna om. Klockan är för mycket för att få panik över att jag inte sovit. Klockan är för lite för att kunna gå upp. Ska baka lussebullar och pepparkakor idag. Fint. Gillar att man inte kan göra några nya stycken från min iphone så att allt står i en klump.

Jul på Liseberg

Sitter och kollar på Jul med Eric Saade och hans vänner. Haha, alltså det är inte ens okej. Iallafall, om en timme och tjugo minuter ska jag in till Göteborg och äta sushi med Thilda. Sen ska vi och Emmy på Liseberg. Minidonuts<3

FÖR DIN EGEN SÄKERHET ÄR DET FÖRBJUDET ATT RESA SIG UPP UNDER ÅKTUREN

Eller nåt sånt.

Vitamin String Quartet

Men åh! Det finns en stråkorkester som gör covers på låtar. Linkin Park och My Chemical Romance och en massa massa massa andra (men jag la väl mest märke till dem). Twilight soundtracken också. Och det är jättebra! Dör lite faktiskt.
Welcome to the Black Parade och In the end som klassisk musik♥

Vitamin String Quartet – Welcome to the Black Parade
The String Quartet Tribute to Linkin Park – In The End
Vitamin String Quartet – Check Yes Juliet

Men åh Glee♥


Lite flyt har man ju

Direkt efter skolan åkte jag in till Göteborg och hämtade biljetterna till Luciavakan på Bergakungen. Jag hade tur för en gångs skull och fick tag på de bästa biljetterna. Plusstolarna i mitten!
När jag kom hem kollade jag på julkalandern som faktiskt var riktigt bra och rolig! Sedan åt jag jättegod chili sin carne (vegetarisk chili con carne. Ja, jag kollade Wikipedia...).
Nu ska jag kolla på Glee och känner mig glad, även om skolan är det tråkigaste på jorden just nu. Man vill ju att den ska vara roligt när man har ett och ett halvt år kvar...
  Eclipse släpps på fredag och dvd:n är på väg hem till mig så får den säkert imorgon. Bra bra.

The time pass us by

Sitter på bussen hem och kom att tänka på något. Nästa år börjar 99orna sexan. Och sen är det bara fyra år tills min syster börjar sexan. Det är helt sjukt hur fort tiden går egentligen! Ville bara dela med mig av mina chockade tankar.