Vår sjuka värld

Några amerikanska soldader skjuter på några journalister i Irak. En kille överlever och de väntar på tillstånd att öppna eld igen. Då åker en bil förbi och stannar. Två män går ut och försöker hjälpa den sårade mannen in i bilen så att han kan komma till sjukhus. De amerikanska slodaterna väntar fortfarande på tillstånd. När de får det öppnar de eld och dödar journalisten, de män som hjälpt honom och människor i bilen. När de sedan undersöker bilen märker de att det finns barn där. Det kommenterar de med "att de jävlarna får skylla sig själva för att tagit med dem till en krigsplats".
  En man åker i en bil med tre barn i bilen. Några amerikanska soldater tycker att bilen åker för fort och öppnar eld mot bilen. Alla i bilen dör.

Jag kan inte förstå hur amerikanska familjer kan sitta där hemma och vara stolta över sina pappor, bröder, söner, farbröder, morbröder och vänner. Hur kan man vara stolt över någon som tar oskyldiga människors liv? Soldater som ska vara där för att hjälpa till. Jag fattar inte hur de kan leva med sig själva när de dödar alla de människorna. Att de sitter där och tycker det är kul att döda de människor de dödar. Att de bokstavligen talat ber om att få öppna eld igen. Hur kan det hjälpa världen att döda föräldrar och låta barnen titta på? Att döda en oskyldig man bara för att man inte orkade vänta på att han skulle gå så att man kan skjuta "fiendesoldater".
Alla är inte Al-Qaeda.
Inte nog med att vi förstör miljön, vi måste förstöra allt annat också.
Jag vill att mina barnbarns barn ska leva i en bra värld.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: