det är klart jag arbetar

Jag hör någon gå mot mitt rum och klickar då jättefort upp word där jag skriver mitt tal.
Pappa: Du klickade precis upp det där va?
Jag: Ehh.. Hehe, ja...
Pappa: Jag såg det.

Ägd.
Men jag har faktiskt hittat information nu. Så ska börja skriva och komma ihåg allt nu... Och skriva när jag ska ta ett steg fram och det. Onödigt tycker jag.

Ishlo Pishlo på bio?


Det visade sig vara en kille tio års åldern.

jag älskar att läsa bamse, för min humor finns i den


att göra sina läxor

Har sitter jag och klämmer på en tub med handkräm så att den pyser roligt. Eftersom den har hål i sig.
Jag ska egentligen sitta och arbeta på mitt tal som inte har en enda rad i sig än. Redovisning på tisdag. Man ska kunna det utantill. Och jag har som sagt inte börjat. ÅNGEST!
Jag undrar seriöst varför jag ens går i skolan. När jag inte gör det jag ska göra. Och allt är så otroligt tråkigt också. Jag kommer inte hålla några tal i framtiden. Så varför måste vi lära oss sådant? Att säga vad man tycker i något möte är inte samma sak som tal. Och att hålla tal på någon födelsedags fest vet jag att jag aldrig kommer att göra. Och jag tänker inte bli politiker heller.
Blä. Blä. Blä. Blä.

mycket godis till mig

Jag gillar att dela godis med Embla. Man får så mycket själv då. Jättebra!
(Och jag är faktiskt inte ens ironisk denna gång.)

embla, en vampyr?

Embla: Vad gör du om jag biter dig?
Ella: Ehh.... Säger till mamma och pappa.
Embla: Okej. Vad gör de då?
Ella: Skickar hem dig! Och då får du inte gå på bio.

Bara så att ni vet


"Cedric, you're back! You're back!"

Jag såg den här filmen för nåt halvår sen. Och nu får jag reda påatt Shane Dawson gör rösten till Edward! Coolt :D

embla är spelproffs

Nu sitter Embla här i mitt rum och försöker spela gameboy. Jag känner att det går väldigt bra för henne....
Själv sitter jag och letar efter filmer på Shane som hon måste se. Snart ska vi se filmen Polarexpressen som jag har hyrt från Lovefilm.se. Jag tror att jag måste lämna tillbaka den snart...
Vi funderar på att ha ett Lejonkungen maraton. För Embla har inte sett dem. Men jag har bara de två första på vhs..

det är KALLT!

Idag hade vi, som sagt, bara en lektion. Mitt absoluta favoritämne multimedia. (Känn ironin)
Jag var duktig och lämnade in min flashanimation.
Efter skolan tog jag, Hugo, Ryssen, Oliver och Emma den "lätta vägen" till Kungsmässan. Det tog väl ca. 40 minuter längre än vad det skulle tagit att gå dit.
Väl på kära Kungsmässan åt jag lunch och sen satte vi oss och chillade en stund. Vi tog våra egna bussar runt ett och nu sitter jag här. Två och en halv timme efteråt i ett iskallt rum. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Men jag vet att jag borde börja skriva mitt tal. Redovisning på tisdag. Självklart kom jag i den gruppen som ska redovisa först. Underbart. Jag vet iallafall ämnet. Och det är ju steg framåt.
  Snart ska jag dra till Kungsbacka igen och träffa Embla. Vi får se vad vi hittar på.

godnatt

Eftersom jag (och mamma...) har bestämt mig för att gå till skolan imorgon kanske det är bäst att gå och lägga sig snart? Jag vet ju hur trött jag är när väckarklockan ringer. Man vill ju inte missa bussen heller. Och eftersom det bara är en lektion imorgon vore det ju onödigt att komma försent till den.
  Embla kommer hit imorgon. Trevligt värre. Jag vet inte om jag ska stanna i Kungsbacka tills hon dyker upp. Allt hänger på om jag får lite sällskap. Och om hon kommer innan 19:00 då skolkortet slutar fungera... men det kan vi strunta i.
  Det blir lite bättre att vara med mpk09. Istället för att ligga i sängen hela dagen och få för sig en massa konstiga saker. Jag vill skratta. Det är kul. (Dagens nya)

säg det till alla, jag är på väg

En av de bästa disney låtarna! Klicka här för en extra film.

Vila i frid Rasmus

Idag kom det slutgiltiga beskedet. Vår lilleman Rasmus är nu död.
Han kommer aldrig gå genom entren till skolan mer. Vi kommer aldrig få höra hans skratt.
Det känns så overkligt. Jag trodde att det sista beskedet skulle få mina tårar att rinna. Men nej.
Jag tror min kropp har vant sig vid att inte gråta. Jag kan inte gråta när folk ser på. Alla känslor läggs i någon låda inom mig. När lådan är full kommer alla känslor på en och samma gång. Som Gessle sjöng.
Det låter inte bra jag vet. Att inte kunna prata om det och att alla känslor kommer när jag är ensam. Alla känslor blir på något magiskt sätt till ilska. Skumt...
  Jag kunde inte stanna kvar i skolan när alla satt och grät. Jag klarar inte av folk som gråter. Det är läskigt...
Nu har jag tagit en dusch och ska nog sätta på en film. Lite popcorn också kanske?

skoltrött

Vem orkar egentligen skolan?
Jag bryr mig inte om EU, religon eller hur jag ska kunna göra musik i något mysko program.
Jag var skoltrött redan innan gymnasiet och visste inte om jag skulle orka tre år till. Men hellre skolan än att börja jobba. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med sen. Eller en liten aning har jag ju, men det finns inget speciellt yrke som jag känner "åh, det skulle jag vilja bli!"
Jag vet inte vad jag vill få ut av denna text. Satt på samhällslektionen och gjorde ingenting. Det är då jag börjar undra vad jag gör i skolan egentligen. Jag har ingen motivation.

till embelina

Om ditt namn inte är Embla behöver du inte läsa. Fast du kan ju göra det ändå.
Men eftersom denna helt okända person är dålig på att svara på sms och inte gillar internet lika mycket som jag skrev jag nu ett inlägg till henne.

  Nej, jag har inte sett första filmen än. Så du kan ju ta med dig den om du känner för det (sägs med hotfull röst). Jag har, som du vet, lovat mig själv att aldrig se den. Men eftersom våra biobiljetter inte gills efter imorgon måste man ju gå på något. Och Ella ska följa med så det måste bli i ljuva Kungsbacka och på vårt fina språk; svenska. Jag vet hur mycket du ogillar dubbat, men du får stå ut kvinna! Du får biljetten helt gratis. Och vi kanske till och med kan äta sushi efteråt. Det är ju gott.
Du kan komma hit och få bo på fyrklöverhotellet (hahaha, got it?) alldeles gratis. Gratis sovplats, mat och TV. Kan det bli mycket bättre? Kanske vi kan ta och segla lite i Lygnen om du vill. För jag har en svag aning om att du gillar att segla. Men eftersom kallt vatten inte är din grej hoppar vi det.
Herregud vad konstigt det blev nu. Fick jag med det jag ville? Call me, du helt okända person vars namn är Embla.

HAHAHAHA. Seriös och fin bild...


chocolate, the best thing on earth

Nu är jäääättesugen på choklad. Jag fösöker dämpa det med oboy. Det går sådär...

vill du gå på bio?

Nu har jag bokat tre biljetter till Alvin och gänget 2. Jag har en extra biljett och den är helt gratis. Om DU vill följa med så går det bra. Facklan i Kungsbacka klockan 15:00. Popcorn & dricka ingår inte. Hehe.
Just let me know, och platsen är din.

inget köttbullasregn eller glassnö imorgon

Filmen som vi tänkte gå och se imorgon var tydligen 3D. Och fribiljetter gäller inte 3D filmer. Så ingen film imorgon alltså.
Bajs.
Nu tänker jag vara lite cynisk. Men när jag känner mig glad så händer det alltid något som får mig må dåligt. Mitt liv är tråkigt. Vad ska jag göra imorgon...? Sitta på mitt rum och vara datanörd. Låter bra. Fast ska även till skolan. MPK09 gör mig glad. Tack!


i ett iskallt glass land?

Imorgon blir det bio med syster och kanske bror. Jag bokade tre biljetter, men är rätt så säker på att Joel inte vill följa med.
Det regnar köttbullar är den film vi ska se. Den verkar helt underbar!Nu ska jag ta en jättelång dusch och sen se Medium. Kanske ta mig lite glass som lunch också. Gott.

ibland när jag har tråkigt...

... går jag in på Tjuvlyssnat. Jag älskar de människor som säger alla roliga saker och alla människor som skriver upp det de hör.
Idag fick de här mig att skratta mest:
Åker de här tjejerna aldrig buss eller? Man undrar ju...


min dagliga dos av youtube

Jag och Emma dog lite grann igår när vi såg denna:

sims, perfekta medicinen

Igår kändes det jättebra med min förkylning. Febern var borta och huvudvärken likaså. Emma var här och jag kände inte av sjukdomen riktigt.
Men när jag vaknade idag hade det blivit värre igen. Febern är dock inte tillbaka. Men huvudvärken är det och mitt halsont har blivit värre. Känner mig jättehängig också. Kanske inte blir någon skola för mig imorgon.
Så nu sitter jag och laddar ner simmar till sims 2. Ja, jag har sims 3. Men jag gillar 2 mycket bättre. Förlåt.

frida svarar

I det här inlägget fick jag en kommentar av Lina där hon frågade följande:


Och här är mitt svar:
Japp det kan man. Själv kollar jag på TV4 anytime men funderar på att börja kolla på nätet.

Do like this:

 1. Gå först in på Channel 131
 2. Gå sedan in på fliken ”TV shows”
 3. Scrolla sedan ner till Medium
 4. Klicka på säsong 5
 5. I år började den nya säsongen på avsnitt 9, All in the family. (Jag har sett de avsnitten innan också, eftersom de visats på TV. Men du kan ju kolla de nu. Och jag tror att du såg avsnitt 9 med Embla.)
 6. Klicka på det avsnitt du vill se.
 7. Då ska nu klicka på en knapp mitt i filmen som ser ut som en play knapp. (OBS! Det kan dyka upp popup fönster när du gör detta. De är INTE farliga och INGA innehåller virus. De är bara reklam. Du kan klicka ner de popup fönsterna direkt. Du kan behöva klicka på play knappen en gång till. Bara för att reklamen dök upp när du klickade första gången.)
Om du nu redan visste hur man använder Channel 131 så fick du dig bara en repetitionsövning.

youtube borde vara president i FN

Varför har jag börjat gilla Lady Gaga's Bad Romance? För att det går så mycket på radio kanske, tänker ni.
Ja det kan man ju tro. Det är ju inte så att det finns parodier på den på youtube. Vem behöver youtube egentligen? Jag menar, det är ju inte så att jag sitter och sjunger parodi texterna...
Pffft....

Shane, Brittani & Joe's version:


The Station's version:

min msn hatar mig?Och jag vill bara ge emma något pris i smarthet. Hon kommenterade min blogg förut. Ovh det var på min dator hon skrev på. Så kommentarena blev alltså med mitt namn eftersom hon inte ändrade det som redan stod där... Smart!

disney & pixar

Den femte februari har en ny Disney film premiär. Titeln är Prinsessen och Grodan på svenska.
Jag har nog sett nästan alla Disney filmer på bio sedan jag var tio år. Min absoluta favorit inom Disney är helt klart Familjen Robinson. Jag har sett den flera gånger (och jag brukar inte se filmer flera gånger) och den blir bara bättre och bättre! Jag kan räkna upp jättemånga filmer som är favoriter. Men de filmer jag sett mest är Djungelboken (ettan och den när de var små), alla Lejonkungen, Skönheten och Odjuret och Dinosaurier.
Den sistnämde filmen har jag och min bror nog sett hundra gånger. Den är helt underbar!
  När man tänker disney tänker man ofta Hitta Nemo (eller är det bara jag?). Hitta Nemo är inte bar Disney utan också Pixar. Jag och Embla har sett alla Pixar filmer på bio, förutom Toy Story. Eftersom hon inte ens har sett dom (!). Jag har också inte sett Ett Småkrypsliv på bio, eftersom jag bara var fem år när jag den kom ut. Men de andra har vi suttit och räknat ner dagarna till.
Och jag ska inte förneka att jag får i mig en lagom (definera lagom) dos av Disneychannel varje vecka.
Disney är helt enkelt bäst. Ingen kan säga annat.


forget saturday morning cartoons, i watch shanedawsontv

Idag tänkte jag spela spel på mitt gameboy, sims på min dator och titta på tv. Det är lite som tradition att göra de sakerna när man är sjuk. Och traditioner ska man inte bryta, eller hur?
Idag är det ju lördag och det firas som vanligt med en helt ny Shane video och godis. Vi får hoppas att det finns någon snäll människa i mitt hus som kan tänka sig att köpa lite godis till mig. Man vill ju inte smitta alla trevliga kungsbackabor med sin sjukdom.
På tal om sjukdom så tror jag att min feber är Borta. Kanel, kanel.
Nu ska jag ner och äta något till frukost. Glass och hallon?


om man vore rik...

Klockrena t-shirts från shirtstore.


dagens stora fråga

Varför fungerar inte värktabletter när man behöver dem?

sjuk. jättekul

Ont i halsen, ont i huvudet och feber.
Det var länge sen jag hade feber "på riktigt". Förra gången var när jag tog svininfluensasprutan. Före det minns jag inte ens.
Men nu sitter jag här och skakar av sköld. Trycker fel knappar hela tiden.
Godnatt hälsar en som feber-yrar.

tack för de fina minnena


Nu är allt hopp ute. Vi alla kommer sakna dig så sjukt mycket. Det är jättejobbigt och det kommer antagligen bli jobbigare när vi får det slutgiltiga beskedet. Men det är bara att bita ihop antar jag. Jag själv tycker jag är rätt bra på att försöka stänga ute alla känslor. Vi alla måste kämpa oss igenom detta.
Du kommer bara lämna ifrån dig bra minnen. Den korta tiden vi hade tillsammans var bra.
Vila i frid Rasmus Johansson! ♥

Zzzzz

Jag ska duscha nu, sen ska jag sova. Jag älskar att sova. Jag vet inte varför, men att gå och lägga sig när man är trött är nästan det bästa som finns. När man ska upp klockan 6 på morgonen är inte lika kul.
Fast jag hatar mina kuddar...
Intressesmurfarna hoppar.


ännu en tisdag, kanske värst av alla

Dagen började bra. Jag missade inte bussen.
Jag fick åka tillbaka till den platsen där mannen blev påkörd. Man tänker på det hela tiden.
  I skolan var det rätt chill. Mycket skratt som vanligt. Mpk09 är bäst! Sen när vi hade klassföreståndartid kom Krille (klassföreståndaren) med ett tråkigt beslut. En i vår klass kommer aldrig komma tillbaka till oss. Det är alltid lika tråkigt när folk slutar i vår klass, men denna gången var det värre. Jag kommer med detaljer när jag vet att det är fritt fram att prata om det. Just nu känns det lite elakt att skriva om det på internet.
  Efter det var det gympa, och smarta jag hade inga kläder till det. Så jag, Anton & Hubbe tog bussen till stationen. Där följde jag med Hubbe när han fixade med sitt fritidskort. Han pratade lite med personalen, eftersom han kände dem lite. Då fick vi reda på riktig information om gårdagen. Det känns bättre att veta vad som har hänt. Och att veta att det man själv vet kommer från en pålitlig källa.
  På pressbyrån träffade vi på Jack och Hampus, forna klasskamrater. Det var kul att se dem igen. Som sagt, tråkigt när folk slutar.
Nu är jag hemma och ska se på senaste avsnittet av Medium. Kanske ska ta någon matbit, är lite hungrig.

min syster är en ailien

Ella: Du lyssnar på musik för det är bröllop.
Jag: ... Va?
Ella: Du lyssnar på musik för det är bröllop!
Jag: Haha! Okej... Vilka gifter sig då?
Ella: Mina fingrar.
Jag: HAHAHAHAHAHAHA! Vad är det för fel på dig egentligen?
Ella: Haha, jag vet inte. Men sen stoppade jag upp fingrarna i en kos rumpa.
Alltså det är något fel på min syster. Ibland tror jag faktiskt att hon är en utomjording eller nåt.


livet är skört

Idag blev en man påkörd av ett tåg i Kungsbacka. Jag såg inte själva händelsen men jag såg resterna av honom på tågrelsen.
Ja hörde tåget tuta, sen hörde jag en ambulans. Men jag tänkte inte så mycket på det. Sen började alla gå ut från pressbyrån. Det var då jag visste att någon hade blivit påkörd. Jag gick ut och såg mannens stackars vän eller släkting. Fyfan! Att en som står en nära dör är hemskt nog. Men att se personen dö! Den bilden kommer nog aldrig lämna hennes näthinnor. Det kommer vara som om den sitter fastfryst där.
  Det är precis som förra gången jag var med om någons död. En som drunknade var det då. Man blir helt i chock. Jag gråter inte utan blir helt... jag vet inte. Jag fryser jättemycket och det känns helt tomt. Usch!
Att bara läsa i tidningarna om någon som dött är inte samma sak. Om det vore det skulle jag väl konstant vara ledsen. Alla som dör varje dag i krig, svält, mord och jag vet inte allt. Man tänker på hur skört livet är och hur man skulle reagera om en som stod en nära dog, vids sånna här tillfällen. 
Det känns som om jag vill läsa någon tidningsartikeln om det här. Bara för att få svar på alla mina frågor jag har just nu.
  Ja, jag ville bara få ur mig lite tankar. Ha det bäst!

sadface

  funkar inte...


nu ska jag städa mitt rum

.. och jag är inte precis taggad. Det ligger saker överallt som jag inte vet vart de ska få plats. Jag hatar snetak!

att klippa lugg, eller inte.

Jag funderar på att klippa lugg. Men jag vet inte om jag kommer passa i det. Fast jag passar väl inte i direkt något. Så jag tror jag kör på. Är inte direkt rädd för att prova nya saker. När det gäller sånt iallafall. Har nog haft alla hårfärger förutom grön och blå.
Should I go back to my old style?

frida är en tönt

Ni vill inte veta vad jag gjort idag.
Men jag tänker berätta det ändå...
Jag har tittat igenom Shane's båda kanaler och sett alla filmer jag inte sett innan. Jag är nu officiellt en Shane Dawson-nörd. Det känns bra. Jag är redan nörd på andra områden. Att lägga till ännu ett ämne känns mycket trevligt.
När jag var liten tyckte jag det var lite konstigt och pinsamt att jag var en tönt (lägg märke till att jag bytte ut ordet nörd till tönt. Det betyder ju inte samma sak. Nästan...). Men nu är det en del av vad jag är. Kommentarer som "Jävla tönt" & "Du är så töntig!" känns inte längre som förolämpningar. Vem bryr sig om jag är töntig, jättemånga bra personer är det också. Orka leva upp till något slags "Hej jag är perfekt" ideal. Jag är den jag är och det känns riktigt bra just nu.
Jag vet inte varför jag helt plötsligt pratar om det här. Pratar aldrig om sånt här. Men det kanske är lättare att skriva det? Fast jag egentligen gillar att prata och läsa än att skriva. Hmm..
Jag vet inte om han var seriös, men den här videon är pusselbit till varför jag plötsligt pratar om detta:
Det kanske inte är min sak att döma, men Shane är rätt töntig. Och jag älskar det!

nya böcker beställda!

När man har studentrabatt på cdon ska man väl kunna använda den? Men det kom inte upp någon ruta där man kunde skriva in någon rabatt-kod. Dåligt tycker jag!
Nu har jag iallafall beställt böckerna Den dagen min dotter blev galen, som är en sann historia om en tjej som blev psykiskt sjuk. Skriven från en pappas perspektiv. Ofta är det de drabbade som skriver böckerna om sina liv. Jag har läst väldigt många böcker om barnmisshandel (och jag fattar faktiskt inte varför jag gör det, eftersom det värsta jag vet är när barn far illa) och då är det de som varit utsatt för misshandeln som skriver sin historia. Men det finns även böcker, även om de är få, där någon nära eller utomstående skriver sin historia. Tex. boken Skadad. Då är det flickans, vars liv förstördes av sina biologiska föräldrar, fostermamma som skriver boken. Som förövrigt är en mycket bra bok som jag rekomenderar!
  Jag beställde också boken Allt för min syster (My sisters keeper) som är grunden till filmen med samma titel. Eftersom jag blev helt kär i filmen måste jag verkligen läsa boken också.


oj, en Shane video. vem kunde gissa det..?

Klockan är bara halv två (det lät bättre med tjugo över ett som den var förut) och jag går och lägger mig. Oj oj. Om du är vaken kan du kolla den här filmen, annars ser du den nästa dag. Eller nästa, eller nästa...

Vad gör man om man ser en stor hög med snö?

Om man heter Emma Grann eller Frida Liljeberg blir svaret på den frågan: "Man börjar hoppa i högen och filmar hela grejen."
  Just det, du hörde rätt. Och du ska veta att när man hoppar i snö utan termobyxor eller overall blir man väldigt kall och blöt ända in på huden. Samtidigt gör man en massa konstiga ljud.
Vår impulsiva ide kommer ni snart får se då den kommer att läggas ut på Youtube (definitionen av kärlek) av Emma.


Hur det gick med min plan

... om att gå och lägga mig tidigt:
Klockan var tio i åtta när far min ropade att det var mat. Jag åt, och drack, sen satte jag mig här igen för att kolla klart på de filmer på youtube som var nya.
Ca. kvart i nio började jag göra ett tema till min mobil. Shane tema såklart!
Efter det fixade jag lite med musiken och spellistor på spotify. La till lite fler låtar, gjorde spellistor till Glee och Disney, osv.
Kvart över nio var jag "tvungen" att sätta mig framför youtube igen. Jag kollade en massa gamla Shane & Swifty filmer och laddade ner vissa till datorn. Då var jag tvungen att hitta min iPod och koppla in den till datorn.
Vid tio i tio var jag klar med allt och gick ner till vardagsrummet. Där var det Glee på TV så jag kollade klart på det och då började nyheterna. Det handlade om jordbävningen och om barnmisshandel. Så jag var "tvungen" att sitta kvar och kolla lite. Halv elva gick jag ner ännu en trappa till duschen.
  När jag sen var klar med ALLT och var i mitt rum, redo för att sova, var klockan 23:03. Och jag som tänkte att jag skulle somna vid halv nio...
Go me!

tankar om musik

Dagens uppdatering får bli Dagens låt.
Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt och klockan är tio i åtta nu. Innan jag går och lägger mig ska jag hinna att göra ett tema till mobilen, hinna duscha och äta. Imorgon är det fredag och vi ska börja med musikproduktion på multimedian. Det låter kul, men jag är lite nervös. Jag älskar musik, men att göra den själv... Jag vill inte förstöra det underbara med musiken med min omusikaliska talang.
  Men just det, dagens låt:
Toxic med A Static Lullaby. Japp, jag dissar Britney. Men ASL gör den bättre, det är mer min musiksmak.
 


Shane goes Glee


jag är trött, trött, trött

så jag går och lägger mig nu.
Men innan jag gör det ska jag dela med mig av min humor. Har du inte sett Glee, är det inte kul. Okej?
Jag tror jag ska göra en Glee kategori...

Disney on Ice i bilder

Nu jävlar. Här har ni bilderna sen i lördags. Min favorituppvisning var Peter Pan. Att flirta med pirater och självaste Peter är väl allas dröm? Och det har jag gjort. Mycket trevligt.Ja. Ni ser ju glaset med mjölk (?) i. Precis efter jag tog bilden skulle jag gå fram och ta det ifrån honom, eftersom det var det jag trodde han ville att jag skulle göra. Men då rycker han tillbaka glaset och räcker ut tungan åt mig. Efter det satt han och kollade på mig och räckte ut tungan åt mig ibland.
Haha. Det var en rolig kväll det där. Tack Emma och din familj! (:

rrrrandom

Snart kommer det disney on ice bilder upp. Men innan det måste jag bara säga en sak som jag ofta tänker på.
Om ni lyssnar på den här låten     och har sett Rest Stop så är det exakt samma ljud. Efter refrängen kommer ljudet tror jag. Vad är det som gör det ljudet?

I think I do drugs...

Okej. Lite bra och dåliga saker att säga (och några helt random saker som inte makes sense)

 • Just nu konverterar jag Torkel i knipa till iPod-format så att jag kan se den varje dag, när jag vill, överallt. Men det tar lite tid och jag som hade tänkt att gå och lägga mig...
 • JAG KAN INTE SE SHANE'S NYA FILM! Jag kommer att börja gråta. Jag är på gråthumör just nu. Usch. Det är inte kul.
 • Hela min dator är seeeeeeeg.
 • Jag sitter och sjunger en massa disney låtar jättehögt.
 • Vi har IKEA-pizza i frysen. Och den är god! Älska
 • Jag är jättetrött.
 • Jag kommer antagligen radera det här inlägget när jag ser det imorgon.
 • Jag har INTE hunnit att redigera Disney on ice bilderna. Så de kommer upp imorgon.
 • Imorgon är det gympa och lång dag. Med alla tråkiga lektioner som svenska, engelska och matte. Vi ogillar starkt!
 • Nu har jag satt väckarklockan så att den ringer när filmen har blivit klar. Då ska jag vakna och fixa det. Woho

I am a nerd

Jag tittade precis igenom min youtube historik. Den visar bara de senaste 100 videos man sett. Och den som ligger längst bak i listan (den jag såg "först") såg jag i fredags. Oooops.
Yes, you heard it right, I'm a nerd.


Nu ska ni få höra...

... jag har sett Titanic idag!
Emma lånade filmen från Johanna och tvingade mig att se den eftersom jag inte gjort det innan. Och jag kan bara säga en sak. Den var bra.
Jag trodde verkligen inte att den skulle vara det. Men det var den, som sagt. Inga tårar från mitt håll, jag hade redan sett slutet på youtube (God bless Youtube!).
 
Imorgon kommer Disney on Ice bilderna upp, jag har inte haft tid innan. Nu ska jag sova och tagga inför en hel vecka i skolan. Det börjar med temadag; om grupparbete. Tråkigast temat hittills, men man får väl hoppas på det goda. Skolan har ju pågått två dagar redan för mig, så jag har blivit van vid väckarklockan iallafall.
Okej. Nej det har jag inte.


kan man gifta sig med youtube?

...för isåfall ska jag göra det!
Då får man alla bra människor som sitter och gör videos åt en så att man skrattar ihjäl sig, nästan. Shane, Swifty, Shay, Kassem, Brittani, Adik, Logan, Phil, Dan och alla andra, som jag inte följer...
Det enda dåliga med youtube är väl att man blir som de som gör filmerna. Okej. Jag var redan sån. Synd för mig.
Nej, men jag älskar att skratta så de här människorna är faktiskt lite av mina idoler. Tack!
En Swifty video som godnatt (Han är en manlig version av mig. Okej, jag är en kvinnlig version av honom, men ändå.):

disney på is och en intervju

Okej. Idag var det Disney on Ice. Ni får bilder IMORGON, eftersom jag inte har ork att lägga in alla bilder och kolla igenom dom efter de som faktiskt funkar att lägga upp. Men jag kan säga att det var jättebra och jag satt och sjöng med. Disney är bäst! Dock blev jag ägd av Peter Pan. Mer on det när bilderna kommer.

tjabba, tjena, hallå!

Nu ska jag klä på mig och dra till andra sidan vägen. Där väntar Emma och hennes mamma och syster i en bil som åker till Göteborg. För det är ju Disney In Ice idag! Jag ska försöka att ta några fina bilder. Men vi får se hur dom blir.
Ikväll är det ju Robinson också. Jag gillar det programet. Fast deltagarna iår är lite mesiga... Har inte fastnat för någon än. Men vi får väl hoppas att de visar vad de går för så att man kan heja på någon!


kolla film i kylan

Nu är jag redo. Redo för en myskväll framför TVn. Jag har köpt godis och Ben and Jerry's står i frysen.
Se en massa film under en filt. Jätteskönt kan det vara ibland.
Jag väntar bara på att maten ska bli klar så att jag kan börja min filmkväll (med mig själv) sedan.
  Och jag vill bara säga en sak. Hur dålig fantasi kan en författare ha egentligen? Ser ni någon likhet?

Yay!


Glee repris

Nu går det tre Glee avsnitt på Tv4. Let's kolla!

we all hope that you will see us again

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jag kan ju skriva vad jag gjort idag, men det är inte särskilt intressant.
Vakna FÖR tidigt. Springa till bussen (eftersom jag vacknade försent enligt busstiderna). Gå i skolan. Två lektioner. Äta pannkakor. Sluta tidigare på grund av vissa omständigheter. Springa till bussen. Ta tåget till Kungsbacka. Följa med när Hubbe köper hörlurar. Ta bussen hem till ljuva Fjärås.
Min dag sammanfattat.
Vi fick alltså sluta tidigare. Och vet inte riktigt vad jag ska skriva om det eller hur jag ska förklara.
Och jag vet att man hatar när folk säger A men inte B. Men tyvärr måste det vara så nu eftersom man måste respektera vissa människor. Men jag vill gärna tillägna EN PERSON en låt. Om man inte vet vad man ska skriva kan man ju ta text från andra som skriver bättre. Den här låten är absolut inte min musiksmak, men texten är bra och passar in. (Läs texten här.)


Shane Dawson's djur video

Okej här är den. Det är den sista djurbilden jag tycker är bäst, men se på alla ändå.

hej från det ljuva havslivet

Nej. Nu orkar jag faktiskt inte skriva. Jag har skrivit om TRE gånger. Men Olivias dator har ju problem. Så ni får en fin liten uppdatering imorgon när jag är hemma. Okej.

hallå brus (igen)

Nu drar jag ut på äventyr.
Vi får se när jag är klar. Imorgon, övermorgon?
Ha det bra!


the hillywood show's new moon

Så bra!

just nu stör jag mig på

 • reklamen på spotify
 • min bloggdesign
 • att min väckarklocka kommer att ringa om 8 ½ timmar
 • att jag inte går och lägger mig
 • att jag måste gå ner och borsta tänderna
 • att jag måste bädda min säng INNAN jag går och lägger mig
 • att jag nästan alltid måste bädda min säng INNAN jag går och lägger mig, för ...
 • ... att jag på något sätt lyckas sparka undan halva madrassen och lakanet när jag sover
 • att jag hittar en massa saker jag stör mig på
 • att västtrafik har slutat att sälja 100-kort
 • att jag inte har så mycket pengar

the goblet of fire, mer än bara pattinson

Jag har varit vaken i nio timmar och är därför inte särskilt trött. Så nu ska jag sätta på en film på min lilla TV i mitt rum. Jag tror nog att jag ska ta fram det där godiset jag vann igår också.
Eftersom jag fortfarande inte har kollat klart på Harry Potter filmerna (jag känner att mitt maraton blev ganska misslyckat) ska jag kolla på en nu. Jag är på nummer fyra. Om jag skulle vara sådär kär i Robert Pattinson som de flesta är skulle det ju vara trevligt. Men eftersom jag inte är det kan jag koncentrera mig på själva filmen. Fast är det inte lite coolt att Rob's karaktär Cedric får en svensk drake när de ska välja? Haha, sådant är ju faktiskt lite ballt.
Nej men det finns en massa andra saker i filmen som är bättre än Rob.
Rons galaklädsel. Drickan som rinner ur Harrys mun när han blir nervös. Draco förvandlas till en iller. Sirius i elden. Och min personliga favorit som visas med en bild:

fridas skumma blåa fläck

Jag ska sätta på mig strumpor och upptäcker då en blå fläck på ena foten.
Jag: Men vad är det här? Ett blåmärke?
Ella kommer springandes och inspekterar min blåa fläck.
Ella: Det är väl sånna där blåa rör som blodet åker igenom?

Jag tänker efter på vad jag har gjort som kunnat bli ett blåmärke.
Jag: Nu vet jag! Igår hade vi ingen frukost hemma och då blev jag så sur att jag skulle smälla igen kylskåpsdörren. Fast då råkade min fot vara ivägen.
Mamma: Det var väl tur det! Vi vill ju itne göra sönder vårt nya kök!

Kul att man är viktigare än ett kök.

(EMBLA! SEGIS! KAN DU INTE SVARA PÅ MINA SMS! VAFAN! >:)

julklappslekens resultat

 1. Ett plockepinn-spel
 2. Maxi Yatzy (Först fick jag fyra i rad, men Maria ville ha det så vi bytte)
 3. Godis som jag fick av Robert.  
this guy Shane Dawson

...är helt otrolig!
Okej, jag vet inte varför jag valde ordet otrolig. Men han är rolig och bra iallafall. Grejen är att han gör små filmer på youtube. Han har jättemånga filmer och man får vara med i hans liv lite och sånt. Här är en av hans kortare filmer:
(Klicka här för att komma till hans youtube-sida)


nu är det jul igen

Idag kommer farmor, farfar och faster med familj hit. Vi ska äta lite och köra julklappsleken. Den leken är jätterolig! Jag lägger upp bilder om jag vinner något. Alltid sånna där trevliga saker som man inte vet riktigt vad man ska göra av. För er information har jag gjort ett bokbyte igen. Nu läser jag " Mamma sa att jag var sjuk". Det är en sann historia om en flicka vars mamma ville ha uppmärksamhet så hon hittade på en massa olika sjukdomar som hon trodde hennes dotter hade. Embla har redan läst den, och det är lite kul att mina vänner ibland läser mina egna böcker innan mig.
  Idag vaknade jag 12:34. Lite coolt. Jag tyckte att det var värt att nämna.
Eftersom jag inte har något intressant att säga får ni dagens (som nog skrevs igår) citat. Och jag kan inte annat än bara hålla med Chris.

ett vackert isigt vinterland

Idag var vi vid vattenfallet. Mycket mysgt. Kallt, men mysigt. Här är lite bilder (jag vill bara säga att jag älskar att öppna de där lite halvbra bilderna i photoshop och se hur mycket finare de ser ut där):
     


Vad är väl en utflykt utan att Frida Liljeberg ramlar eller på annat sätt gör bort sig lite. Denna gången var det vänsterfoten som fick lida när den fick känna hur kallt vattnet var under isen.

Pläden fick bli en provisorisk sko. Skönt.