nya böcker beställda!

När man har studentrabatt på cdon ska man väl kunna använda den? Men det kom inte upp någon ruta där man kunde skriva in någon rabatt-kod. Dåligt tycker jag!
Nu har jag iallafall beställt böckerna Den dagen min dotter blev galen, som är en sann historia om en tjej som blev psykiskt sjuk. Skriven från en pappas perspektiv. Ofta är det de drabbade som skriver böckerna om sina liv. Jag har läst väldigt många böcker om barnmisshandel (och jag fattar faktiskt inte varför jag gör det, eftersom det värsta jag vet är när barn far illa) och då är det de som varit utsatt för misshandeln som skriver sin historia. Men det finns även böcker, även om de är få, där någon nära eller utomstående skriver sin historia. Tex. boken Skadad. Då är det flickans, vars liv förstördes av sina biologiska föräldrar, fostermamma som skriver boken. Som förövrigt är en mycket bra bok som jag rekomenderar!
  Jag beställde också boken Allt för min syster (My sisters keeper) som är grunden till filmen med samma titel. Eftersom jag blev helt kär i filmen måste jag verkligen läsa boken också.Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: