till embelina

Om ditt namn inte är Embla behöver du inte läsa. Fast du kan ju göra det ändå.
Men eftersom denna helt okända person är dålig på att svara på sms och inte gillar internet lika mycket som jag skrev jag nu ett inlägg till henne.

  Nej, jag har inte sett första filmen än. Så du kan ju ta med dig den om du känner för det (sägs med hotfull röst). Jag har, som du vet, lovat mig själv att aldrig se den. Men eftersom våra biobiljetter inte gills efter imorgon måste man ju gå på något. Och Ella ska följa med så det måste bli i ljuva Kungsbacka och på vårt fina språk; svenska. Jag vet hur mycket du ogillar dubbat, men du får stå ut kvinna! Du får biljetten helt gratis. Och vi kanske till och med kan äta sushi efteråt. Det är ju gott.
Du kan komma hit och få bo på fyrklöverhotellet (hahaha, got it?) alldeles gratis. Gratis sovplats, mat och TV. Kan det bli mycket bättre? Kanske vi kan ta och segla lite i Lygnen om du vill. För jag har en svag aning om att du gillar att segla. Men eftersom kallt vatten inte är din grej hoppar vi det.
Herregud vad konstigt det blev nu. Fick jag med det jag ville? Call me, du helt okända person vars namn är Embla.

HAHAHAHA. Seriös och fin bild...


Embla

Hahaha. Det låter lyxigt!!!Men när va bion? Jag tar med mej filmen.

Och anledningen till att jag inte svarar på sms är för att jag har haft lååånga dagar de senaste dagarna och för att jag är så himla trött när jag kmmer hem... :P

2010-01-28 @ 09:38:34
URL: http://emblanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: