Zzzzz

Jag ska duscha nu, sen ska jag sova. Jag älskar att sova. Jag vet inte varför, men att gå och lägga sig när man är trött är nästan det bästa som finns. När man ska upp klockan 6 på morgonen är inte lika kul.
Fast jag hatar mina kuddar...
Intressesmurfarna hoppar.


Embla

Jag tycker inte det är själva sova som är skönt utan drömmarna som kommer (haha) när man sover... Intressesmurfarna hoppar väldigt högt!

2010-01-20 @ 16:42:04
URL: http://emblanilsson.blogg.se/
Emma

Intressesmurfarna hoppar på lilla ullas gurgliga mage som precis har fyllts med popcorn och coca cola från sveriges öppna landskap där kossorna betar och hönsen pickar på stenar som har ramlat ner från hilmens gosiga moln där jesus katt bor och tar hand om min utter som leker med larvar och maskar från andra sidan mars där det finns en ailien som jag känner till för att han brukar busringa min nalle som heter per och har en böld på rumpan som brukar gå sönder i takt till Sum 40 låtar som spelas på hans spotify som är blå istället för grön och som dessutom är fylld med phinias och ferb låtar från 2005 då världen var som mest lik en hästbajs på sommarängen där sandor och christina ligger och har det trevligt i solskenets vackra strålar som strålar rakt på edwards hud så att den glittrar så vackert. :D

2010-01-21 @ 18:53:58
URL: http://grannis.blogg.se/
Emma

Jag borde vinna veckans kommentar..

2010-01-21 @ 18:54:38
URL: http://grannis.blogg.se/
Emma

Lägg märke till att hela texten är en enda mening, utan punkt eller kommatecken :D (jag har tråkigt)

2010-01-21 @ 18:56:23
URL: http://grannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: