90 damn minuter på centralen

Dagen började med att jag försov mig. Så jag fick skjuts av min käre far.
Jag hann till första lektionen, men den var tydligen inställd. Ingen visste något, fast jag fick mycket gjort på mitt (jättecoola) spel. Sen flöt dagen på och jag tog pendeln in till Göteborg. Väl där fick jag ett sms av Embla där hon skrev att hon var sen.
Jag satt i EN OCH EN HALV TIMME (!!!) på centralen innan hon dök upp. Jag var jättehungrig, men har inga pengar, förutom de jag skulle ha när jag och Embla skulle äta. Jag kunde ju inte köpa någon tidning heller, i brist på pengar. Så min iPod med sin fina musik och tråkiga spel fick underhålla mig i dessa 90 minuter. Men tio i fem kom Embla och vi begav oss till Nordstan. Där åt vi på buffé och det var jättegott! Jag åt massa tacos och ananas och blev proppmätt.
  Klockan var kvart i sex när vi begav oss till spårvagnarna och tog en till Bergakungen där vi skulle se Nightmare on Elm Street.
Jag har nu lärt mig att Terror/Horror på(jag trodde hela tiden att det stått on) Elm Street är den svenska titeln och Nightmare on Elm Street är original.
Filmen var mycket bra och jag fick se mycket av min kära Kyle.
  Nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på My Chemical Romance. Funderar på att lägga mig i sängen och läsa eller joina bror i soffan och glo på Avatar. Vi får se vad som händer. Kan mycket väl bli så att jag sitter vid Facebook en timme eller två.

Embla

Sorry! Det var inte riktig meningen... Men filmen var ialafall gratis! ;)

2010-05-07 @ 23:20:47
URL: http://emblanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: