Linkin Park i Danmark

För tre timmar sedan kom jag hem från Danmark. Det har varit kul där, och så. Linkin Park var sjukt bra och vill gå med dig Embla (om du ens läser det här) när de kommer hit igen. Alltså det var verkligen magiskt, kan inte beskriva det. Jag brydde mig inte om att jag fick öl på mig och att de bakom var så fulla att de inte märke att de slog mig i huvudet, för LP var bra. Jag bara sveptes med i musiken och sjöng (haha, ja visst) så högt att min röst inte bar mig efteråt. Vill se dem igen!

Fin iPhone bild. Men så här stort var det. 75% eller mer av publiken var killar.


Utsikt från hotellrummet.


Fina namn de har på ställena i Danmark. Vi såg en by som hette Balle också... Haha!


Saw och LP

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Danmark och se Linkin Park.
Kul att jag precis har sett Chester (sångare i ovanstående band) dö på vita duken... Saw sju var bra. Bra slut. Äckliga fällor. Roliga kommentarer.
Nej. Nu ska jag sova. Kommer vara jättetrött imorgon. Får sova på båten.

Vill bara dela med mig av en händelse

Jag gick och la mig vid elva. Tio i tolv vaknar jag av att det spelas musik lite lågt. Eftersom jag var nyvaken och kände igen låten låg jag i sängen och sjöng med lite. Jag trodde först att det var min bror som hade höjt och var nära på att skrika åt honom att stänga dörren eller sänka. Men sen så hör jag att ljudet kom från mitt rum. Då tror jag att det är mina högtalare till datorn, eftersom de ibland får in någon radiosignal. MEN jag följer ljudet och det kom ifrån min väska. Det var nämligen min iPod som på något mystiskt sätt hade börjat spela musik.
Ibland tror jag att mitt rum är hemsökt av något teknikspöke. Mina tekniska prylar brukar leva sina egna liv. Det har hänt att teven satts på mitt i natten...


Så varför egentligen?

Funderar på varför jag egentligen har denna blogg. Ger varken mig själv eller någon annan någonting. Plus att varje gång jag skriver något raderar jag det. För jag ogillar att prata om mig själv. Det är något av det tråkigaste jag vet.

Nu är den min

Har fått hem den här filmen. Så nu har jag en ny film jag kan se Kyle i. Haha... Nej, men filmen är ju bra också (Plus att den gav mig en riktigt läskig mardröm. Ironiskt nog, eftersom den handlar om mardrömmar).

”lyd eller få halsen avskuren”

Såg precis på avsnitt 3 av Kvinnors hemliga liv. Detta avsnitt handlade om kvinnor som flytt från sekten Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints. FLDS är en sexsekt där polygami (månggifte) är en stor del av sekten. Alltså, ju fler fruar du har desto större makt får du och ju högre upp kommer du i himlen. Kvinnornas jobb är att föda barn. Men de får absolut inte visa någon alls kärlek gentemot barnen. Och om man föder handikapade barn eller får graviditetsproblem blir man hatad eftersom man inte accepterar guds vilja.
Flickorna blir bortgifta när de är i tonåren.
De har en egen kyrkogård åt barn så att utomstående inte ska passera den när de hälsar på. På den kyrkogården ligger det hundratals barn och ingen bryr sig om att ge dem några gravstenar.
Man får inte visa några känslor eller känna sympati för någon. Man ska kunna döda kossor med en kökskniv.
Man ska låta männen våldta en tills man nästan förblöder till döds.
Om ens barn får cancer ska man låta det dö.
 
Jag vet inte vad jag ska skriva. Blir bara så jävla arg när jag hör sådant här. Mannen är bättre än kvinnan. Kvinnan kan föda barn, därför är det hennes plikt att föda perfekta små ungar åt den stora starka och allsmäktiga mannen.
Det här är ett bevis på att jag inte tror på religon. För tyvärr är det sådant här som jag tänker på när jag hör om gud osv.

Andra och sista veckan APU

Idag har jag praktiserat hos mamma igen. Blev inte så mycket gjort, men jag fick mig köpt galgar och en ram på IKEA i alla fall. Mycket bra. Tycker ändå att jag är bra på att inte försämra vår värld med att hjälpa konsumentsamhället att växa. Jag köper ju bara saker jag behöver. Och till det räknar jag med böcker, musik och film...
Imorgon ska jag tillbaka till fotografen jag praktiserar hos. Är otroligt trött så jag hoppas att den här nattens sömn gör mig pigg tills imorgon.
Längtar till helgen. Saw sju premiär och Linkin Park. Sedan är det lov. B R A !

Kalla fötter

Det börjar bli otroligt kallt ute och jag känner att mina "vinter"Converse inte hjälper. Men jag vägrar att ha något annat än Converse, så vet inte vad jag ska göra. Kan köpa mig ett par pjäxor kanske, och gå framåtlutad.
  Jag har ett plåster på ett av de fingrar jag använder mycket till att skriva på tangenterna. Jobbigt.

Skola på en lördag

Det känns som om det är vardag eftersom jag har varit i skolan klockan nio till kvart över ett idag. Det var öppet hus där och eftersom jag och Dagge sov över hos Thilda, som skulle dit och vägleda ungdomarna, följde vi med.
  Nu tänkte jag kolla på Avatar... Har blivit lite beroende (på nytt). Men den sista säsongen är snart slut. Så kan jag bli beroende av något annat istället. Haha.


Godnatt (rolig rubrik och så)

Jag gillar inte när det blir så kallt i Sverige för då fryser man nästan ihjäl i mitt rum. Det är jättekallt!
Imorgon ska jag jobba, och sen ska jag till Thilda.
Just nu är jag trött, kall och lite småsur sådär som jag kan bli på kvällarna. Jag hoppas att min säng gör mig på bättre humör. Jag gillar min säng.
  Och det finns massor av saker jag vill köpa just nu. Men det är snart jul så får väl hålla mig till dess...

Sorgligt nog

Min syster sjöng precis "Baby, baby baby. OH!".
Vart är den här världen på väg?


Life, and so on

Jag har nästan kollat på hela säsong två (nu skrev jag det ändå) av Avatar idag. Det är inte ens okej.. Men vad fan.
Allt känns ganska meninglöst just nu, och då är det skönt att leva sig in i en värld som inte finns. 

I want to be in another place
I hate when you say you don't understand
I want to be in the energy, not with the enemy
A place for my head


True


Onsdag... Eller?

Idag är jag hemma. Fick en fotouppgift av fotografen jag är hos.
Lägger väl upp någon bild här om jag blir nöjd.
Har inte så mycket att göra till klockan fyra. Så tänkte kolla på Avatar så länge...

APU

Vi har praktik den här veckan och nästa. Sedan är det lov.
Idag var jag hos mamma. Gjorde en flyer (stavning? orkar inte kolla google) och lite visitkort. Imorgon ska jag vara med en fotograf, vet inte riktigt vad vi ska hitta på.

Längtar till lovet. Saw 7 premiär och Linkin Park. Awesome!Kolla om alla tre böckerna (vad ska jag kalla dem då? Det är ju book water, earth & fire) igen. Good stuff!

Och jag vet att Avatar inte klassas som Anime, men jag skriver i den kategorin ändå..

Jared Leto cosplay

Det är en tjej som cosplayar (sammanfattningsvis: klär ut sig till) Jared Leto, sångaren i 30 Seconds to Mars. Och gud vad lik hon blir! Det är helt otroligt. Jag satt som paralyserad i 6 ½ minut.Intressant fakta om min lunch

Äter omelett som innehåller majs och lök.
Jag gillar varken majs eller lök...

Fucking brain

Har upptäckt att om saker jag gör inte blir perfekta skiter jag i att göra dem.
Jag tror att det är något dåligt.

Vad som händer

Nu börjar Robinson, men jag måste plugga. Och inget har gått bra de senaste veckorna. Hoppas verkligen att nästa vecka ska bli bra, annars vet jag inte vad jag gör.
Praktik nästa vecka. Hoppas jag får sova ut någon dag i alla fall. Har varit sjukt trött de senaste dagarna, och då är det ju roligt att vi inte hade någon sovmorgon idag. Jätteroligt verkligen...
  Imorgon ska jag äta sushi (om jag har pengar) med Embla och sedan ska vi gå på bio med Olivia och hennes vän. Det blir bra.

Det här är det "riktiga" blogginlägget på länge. Men känner inte att jag har någon anledning att skriva om mitt liv när det ändå inte händer något.

Avatar

Idag beställde jag biljetter till premiären av Avatar: The last Airbender på fredag. Jag fullkomligt älskar den tecknade serien och har sett den många gånger. Därför har jag ganska höga förhoppningar. Tyvärr.
Zuko är fin. Tecknad...

Woho!

Min dator fungerar igen!
Det firar jag med att gå och lägga mig. Godnatt.

Så är det

Spotify funkar nu.
Lyssnar på musik, läser en bok, spelar spel på facebook och är jätterastlös. Vet inte varför.

Bra att de finns

Min ipod och min ipod högtalare gör mina dagar nu för tiden.
Jävla dator!

Rolig fredagskväll, ehhh

Uppdaterade Tap Zoo, och nu kan man köpa lejon.
Jag kan nu dö lycklig.

Hahahaha.
Nej, men seriöst...

Men...

Jag tänker bli buddhist så att jag inte har något som kan gå sönder.

Är min header helt vit nu också? (Måste fixa den riktiga någon gång, men jag vet ju inte vad jag tycker om den) Oktober börjar bra.


What's on my mind

Mitt riktiga konto fungerar fortfarande inte på datorn. Och nu går det inte ens att ladda ner Spotify på gäst-kontot. En dator ska ju hålla längre än två år tycker man ju...

Jag ska se om man kan spela sims ändå. Får väl göra någon ny familj i en ny stad. Bättre än ingenting.
Robinson börjar idag, och det ska bli kul. Plus att det finns ett nytt avsnitt av både Glee och Parenthood. Men ska nog se förra veckans Vampire Diaries först, för det har jag inte sett.

Kolla där. Positiva stycket blev längre än det negativa. Underbart!


Home

Kollar på The Haunting in Connecticut. Kyle är fin som sagt. Han gör mig glad, patetiskt nog. Haha.

Lista, till mig själv

Okej.
Nu: Läsa
Imorgon: Skola och The Haunting in Connecticut. Kyle får mig på bättre humör, ja. Han är fin.

Kul att jag inte kan komma in på min egna blogg heller och se om inlääget ser konstigt ut. Allt går som smort idag va!

Faan då!

Jag kan inte logga in på min användare på min dator. Så jag är nu inne på gästkontot. På Gästkontot finns ingenting, och man kan inte göra någonting. Man måste ladda ner spotify varje gång man använder kontot.
  Om inte mitt riktiga konto fungerar så är all musik, alla bilder, all sims historik, alla skoluppgifter, ALLT borta. Jag kommer seriöst lägga mig ner och gråta om det händer igen. Jag älskar att min dator har kraschat tre gånger på två år. Och att nu detta händer. Underbart vilken tur jag har jämt. Gud vad glad jag är.

Positivt:
Fotoprovet gick bra känns det som. PEPPAR PEPPAR.
Sovmorgon imorgon. Bara en lektion, där man ska läsa. Fast jag kanske läser ut boken idag. Men jag vet redan vad som händer, för jag läste den för fyra år sedan.


Plugg hela kvällen

Är jättetrött. Måste duscha. Måste gå upp tidigt imorgon.
Har övat till fotoprovet. Årtal och efternamn är inte min grej.
Vill läsa, men orkar inte.

Idioter

Alltså... IOFOJKIFDHSDIFHDI!
Titta på det här klippet och känn samma ilska som jag känner. Seriöst. Det yngsta barnet är runt fyra år.
Vilka är det som inte förtjänar att leva egentligen!? Jävla idiotföräldrar.
Kan inte ens skriva något bra. Jag bara känner ilskan i hela kroppen.

Jag tror jag dör

My Chemical Romance's nya låt!

min ipod hatar mig

Alltså, jag blir galen på min iPod! Den måste verkligen hata mig.
Alltid är det något fel på den.

Nu åker vi och tar den där livbojen


Lejonkungen

Nu ska jag och Embla ha Lejonkungen-maraton. Kvinnan har ju inte sett Lejonkungen ett eller två! Man blir helt paff när man hör en sådan skandal.
Min favorit är Lejonkungen två. Kollade på den en gång om dagen när jag var liten.

A message from Joel Madden