Ett långt kort inlägg

Vill skriva ett inlägg och jag hade något att skriva om, men jag glömde av.
Tror det hade något att göra med en film jag såg klart för en timme sedan, godis, den nya Harry Potter och en mållista. Får skriva ihop ett kort inlägg om dessa fyra saker nu.

  Såg filmen Heartless som jag har skrivit om att jag vill se. Emmy har redan sett den och hon har tjatat på mig att se den, så att vi kan diskutera. Nu har jag äntligen sett den och den var väldigt bra. Skum, men bra!
  Har världens största problem. Imorgon (eller idag om man ser det så) är det min godisdag och jag kan inte bestämma mig över vad jag ska köpa. Det står mellan vanligt lösgodis, som jag inte ätit på två veckor (abstinens, ja!) eller någon av de nya Ben & Jerry's. (En länk, och en till.)
  En bra sak är att jag bokade den nya Harry Potter filmen igår. Jag brukar boka filmer jag vill ha nästan precis efter jag sett dem, men den här gången väntade jag (typ fem månader? Oj). Det var bra, för jag fick ett mail från Cdon igår med en rabattkod, då slog jag till. 
  Nu till den sista punkten. Jag ska nog börja att skriva en mållista imorgon (nej idag. Varför glömmer jag av att det är en ny dag efter midnatt?). På temadagen vi hade för någon vecka sedan pratade en tjej om att det kan vara bra att ha en mållista. Många i min klass har skrivit sina egna listor och nu tänkte jag göra mig en själv. Dock vill jag vara glad och positiv när jag skriver den, annars kommer det inte att gå. Har faktiskt en mållista som jag påbörjade januari 2009. Jag har uppnått två av tio mål på den listan. Ett av de målen var att komma in på LBS, vilket jag var 500% säker på att jag skulle göra. Det känns ju mindre bra.

Nu blev det här inlägget långt och jag orkar inte läsa igenom det just nu. Därför kan det vara stavfel här och var, för jag läser alltid igenom inläggen när jag postar dem. Jag läser igenom och rättar till imorgon, så om du ser ett stavfel behöver du ju inte poängtera det...

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: