Mina konstiga drömmar

Jag har en mapp på min dator med texter på mina drömmar. Jag har börjat att skriva ner alla drömmar jag kommer ihåg tydligt. Inatt drömde jag nog den konstigaste drömmen jag haft. Eller en av de konstigaste. Så här skrev jag i min "drömdagbok":

Jag vet inte riktigt hur drömmen började. Men jag levde i en konstig värld där björnarna var några slags frihetskämpar. Det var lite som Disneys Robin Hood. Dock hamnade man inte i fängelse på grund av att man inte betalat utan för att man var som man var, lite som andra världskriget. Det var i alla fall ett stort träd som var Hitler eller prins John. Trädet såg lite ut som trädet i Pocahontas och hade all makt i världen. Trädet bara stod där med rötterna i marken och sa till sina tjänare vilka som var dåliga. Det jag kommer ihåg från drömmen var att några björnar och andra djur hade kommit in i trädets ”område”. Området var en stor cirkel omringat med staket. Dessa djur skulle antagligen störta trädet från dess makt. Trädet blev argt och skrek till människorna som var tjänarna att de skulle fånga djuren. Alla djur började springa och människorna fick tag i nästan alla. Jag såg detta från ovan, men sedan kom jag in i historien. Jag var en björn, en av de främsta frihetskämparna. Jag sprang in i inhägnaden och trädet blev som galen. Alla människor kom efter mig och jag började springa. Jag sprang och sprang, ibland kollade jag bak. Människorna var alltid nära mig, men de nådde mig aldrig. Jag sprang på marken, i träden, försökte lura bort dem. Till slut kunde jag springa in något som liknade tältet vi har gympa i. Där inne fanns det två andra djur. Ett stort djur och en kanin. Kaninen fick panik när den fick reda på att jag var jagad, så den sprang ur tältet och blev fångad. Det stora djuret följde efter och försökte stoppa kaninen. Då fick jag en chans att springa bort från människorna. Det var då jag vaknade.

Alltså seriöst, hur kan jag ens ha sådana här drömmar? Det är ju helt sjukt hur bra fantasi jag har egentligen! Jag satt och tänkte på detta ett tag och kom fram till att jag faktiskt tänkte på björnar i gårkväll. Jag tänkte på de där stackars björnungarna som blev övergivna av sin mamma och sedan dödade av idiot-människorna.


Emma

Hahahhaa ... herregud.

Du borde skriva en bok eller nåt :)

2011-04-22 @ 00:28:14
URL: http://grannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: