Så är det

Kollade på lite bilder och kom fram till att alla människor man umgicks med för länge sedan har växt upp och blivit så fina. Sedan tittar man på mig. Haha, vad fan hände där kan man ju fråga sig.
Tänkte skriva ett inlägg om vår sjuka värld, sedan raderade jag allt. Tänkte skriva ett inlägg om homofober, men sedan raderade jag allt.
Ska gå och lägga mig nu och sluta tänka på allt. Måste ändå gå upp klockan åtta imorgon.
Hoppas att det dåliga i mitt huvud bara är här på en kort visit och att allt blir bra nästa vecka. Har mina svackor. Men tycker att de är kortare nu för tiden. Kommer in i en någon vecka, kanske bara några dagar. Bättre än månader som det har varit förr. Tummen upp för det!


Thilda

Visst. Men man behöver inte dumförklara folk som tror på något för det. Och du behöver inte ta det helt personligt. Det finns personer som verkligen här helt fel ute när det gäller sånt. Men jag tycker inte om när folk VÄGRAR ens lyssna på vad man har och säga gällande ens tro. Det är inte hälsosamt. Det är trångsynt.

2011-04-17 @ 08:03:03
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/
Emmy

Men Frida, har du tänkt på att det kanske finns folk som tänker detsamma om dig? Tummen upp för migsjälv och min otroligt övertygande kommentar! Jag suger på att "förklara" saker men aja. Jag gillar dig iaf :>

2011-04-17 @ 15:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: