Där torget blir ett slagfält varje natt

Idag hade vi vår första riktiga skoldag. Naturkunskap, Historia och Expo. Natur och historia har jag inte haft sedan nian och expo är helt nytt. Expo är ett ämne som ingår i den profil jag läser, journalistik. Det är, som jag uppfattade det, ett väldigt kreativt ämne där man kommer få designa, fota, skriva, bygga och framställa saker. Tror att det kommer bli riktigt kul!
Efter skolan väntade jag med Emma i skolan på att Marcus skulle sluta. Sedan tog jag buss mot Kungsbacka station. När jag upptäckte att jag inte skulle hinna med min buss hem kom jag på att pappa skulle handla mat. Så jag gick till biblioteket för att vänta på honom. Kom dit fem i fyra och insåg att det stängde klockan fyra på fredagar. Då tog jag bussen till Hede station och gick till Elgiganten. Kollade på saker och köpte filmen Trassel. Gick sedan till Freeport och köpte mig fyra mumin glas. Har nämligen börjat samla på mig olika saker med muminmotiv för att ha när jag flyttar hemifrån.
Gick i alla fall till Ica Maxi sedan för pappa hade kommit dit då. Handlade mat med honom och köpte godis till imorgon. När jag kom hem hjälpte jag till med maten och öppnade brev jag hade fått. Då knackade det på jättesöta barn som sålde jultidningar och kunde inte säga nej. Så köpte mig en bakbok av den ena och Mysteriet på Greveholm-boxen av den andra.

Ja. Det är min dag. Väldigt intressant att läsa eller hur? Nu ska jag väl lyssna på musik och antagligen sova snart. Är ganska jättetrött.

Emma

Jultidningar redan??

2011-08-20 @ 18:18:38
URL: http://grannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: