Feel like “man that was ages ago”

Tidigare idag gjorde jag inte direkt något. Läste lite i min bok, kollade på TV och så. Sedan vid halv fyra ringer Embla och undrar om jag vill gå på bio med henne. Det vill jag, och hon vill se Harry Potter för den nya har hon inte sett än. Hon säger att filmen börjar arton:nollnoll. Jag säger att jag kan köpa biljetterna via datorn eftersom jag har Visa. Om man bara bokar biljetterna och betalar i kassan måste man hämta dem tre kvart innan och det skulle vi inte hinna.
Jag springer i alla fall upp till mitt rum för att snabbt köpa två biljetter. MEN det går inte! Jag försöker tusen gånger, men det går verkligen inte! Till slut fattar jag att jag måste verifiera mitt kort för att kunna handla direkt på nätet. Så jag får i alla fall mina biljetter. Men nu är det jätteont om tid eftersom jag bara har tjugofem minuter på mig att duscha, klä på mig, sminka mig, föna håret och ta mig till bussen (tio minuter) som går från centrum. Jag hinner duscha, klä på mig och sätta på lite mascara innan jag måste cykla jättesnabbt för att hinna med bussen. Jag kommer dit och väntar. Väntar, väntar och väntar. Till slut har jag missat pendeln, även om bussen hade kommit då. Men bussjäveln kommer alltså inte. Vet inte om Åsa-bussen hatar Fjärås och glömde oss eller något, men västtrafik ville inte att jag skulle betala i alla fall. Jag får ringa morfar och fråga om han kan skjutsa in mig. Det kan han som tur är.
När jag är i Kungsbacka är jag helt skakis och det känns som om jag ska svimma. Jag köper mig en liten MER och en banan på pressbyrån. Det känns mycket bättre efter jag ätit och druckit lite och till slut kommer pendeln.
Väl i Göteborg får jag gå ganska fort till Bergakungen för att hinna hämta ut biljetterna. Jag är ju där en halvtimme senare än jag beräknat. Men det är ganska gott om tid när jag möter upp Embla på bion. Vi hämtar ut biljetterna, köper popcorn som vi delar på och jag hinner till och med gå på toa!
Vi sitter på raden näst längst ner vilket är jätteskönt eftersom det inte sitter några under oss och vi kan då ha fötterna/benen på stolarna framför. Filmen är lika bra som jag minns och Embla tycker att den är jättebra också. Jag säger att Harry inte alls har "his mother's eyes" eftersom hon har bruna ögon i filmen och han har blåa.
Efter filmen säger Embla att hon tycker att vi ska ha ett Harry Potter-maraton när den sista filmen går att köpa. Jag säger att den kommer ut i november och att jag redan har bokat filmen.
Jag tar pendeln till Kungsbacka och hon tar bussen ut till Öckerö.

Nu är jag hemma och ska nog äta något innan jag går och lägger mig. Börjar min skoldag med matte klockan åtta imorgon! Längtar, verkligen.
Hoppas ni finner mitt långa inlägg i presens väldigt tillfredsställande!

Emma

Jag måste gå på de första engelskalektionerna för att veta hur och när jag ska tenta av det osv!

2011-08-21 @ 22:55:53
URL: http://grannis.blogg.se/
Embla

haha! Vilken dag Frida!!!

2011-08-21 @ 23:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: