Instagram♥

Hej. Appen instagram är superkul. Tråkiga bilder blir rätt vackra med bara lite redigering. Super.

Leia är söt när hon lägger huvudet på ens axel när man sitter i soffan. Mys.

Söndag

Idag var familjen och åkte skridskor på Lygnen. Jag fotade och gled runt med skor på isen. (HÄR KAN MAN GLIDA!) Ni får se lite bilder på tisdag när jag redigerar dem i skolan.
Nu ska jag "hjälpa" min syster att duscha, sen ska jag duscha själv. Och eftersom varken jag eller min bror har några matlagningskunskaper ska vi beställa pizza. Våra kära föräldrar är på teater och äter ute.

Klar

Okej. Nu har jag läst igenom min novell och skickat in den. 2756 ord.
Nu är jag så otroligt trött så att jag tror jag avlider. Godnatt!

Short story

Jag suttit och skrivit en short story till engelskan i princip hela dagen. Den ska vara inlämnad den här veckan. Alltså om elva timmar och 32 minuter i skrivande stund (om jag inte har räknat helt fel). Det är ju klart att Frida börjar med uppgiften sista dagen (eller näst sista blir det ju. Oj oj oj. Framsteg!).
Den blev iallafall fyra sidor med vanligt radavstånd. 2674 ord. Trevligt. Den heter Stockholm Syndrome och handlar om en tjej som blir kidnappad osv osv. Hoppas att han gillar den. Har lagt ner hela min lördag åt den så nu får han bli nöjd.
Ska strax läsa igenom den. Ska bara ta och borsta tänderna först. Och kanske äta något, för jag är lite hungrig.


Konstnärligt obegåvad, typ

Försöker måla mina idéer till fotokonstuppgiften. Och ja. Jag målar inte direkt fint. Ser ganska förjävligt ut om man säger så. Men det är mest till för att jag inte ska glömma av vad jag ska fota. Så det får väl se förjävligt ut. + Att jag skriver fult med. (Fast inte fulare än min bror har vi konstaterat. Men iallafall tusen gånger fulare än min mamma som är sådär konstnärligt begåvad.)
Tur som fan att kameran fångar det som andra skapat. Fast på mitt kommando då. 

Äckligt

Vill bara få skriva av mig lite.
Jag blir sjukt arg när människor lägger upp bilder på utvecklingsstörda människor på facebook och sedan taggar sina vänner, för att "de ser roliga ut". Så otroligt äckligt och elakt! Man kan inte hjälpa att man blir annorlunda. De är fortfarande människor och alla är lika mycket värda. Jag tror säkert att flera av dessa personer är emot rasister, men rasism handlar inte bara om svarta och vita.
Och jag säger bara ett ord. Karma. Ni kommer själv att få utvecklingsstörda barn så får vi ser vem som skrattar då.
Ja, det var väl det jag tänkte på just nu. Tack för mig.

In the mirror


Lite halvskumt

Upptäckte precis något jätteroligt. I mitt fotografi på vattenfallet som skolan skrivit ut jättestort så syns min bror! Hahaha! Så om man spanar noga kan man se hans huvud sticka upp bland allt gräs.

Åttahundra grader. Du kan lita på mig

Skickade precis in en planering till de egna fotoprojekten vi gör i skolan. Hur kan jag ha missat att man skulle skriva en planering? När fick vi ens den uppgiften. Haha, herregud. Var jag så borta förra veckan?
Nu ska jag duscha och sova. Imorgon är det först skola sen är det handboll på kvällen. Braaa. Tänker tvinga mina barn att börja spela handboll. Och börja i konst. Och de får inte byta namn. That's it. Inga mer tvång.
När jag klickade på "Skapa" så var det något jag ville få sagt, men nu är det glömt. Så ni får ett otroligt intressant inlägg om... ingenting.

100 suns

I believe in nothing
Not the end and not the start
I believe in nothing
Not the earth and not the stars

I believe in nothing
Not the day and not the dark
I believe in nothing
But the beating of our hearts

I believe in nothing
One hundred suns until we part
I believe in nothing
Not in sin and not in God

I believe in nothing
Not in peace and not in war
I believe in nothing
But the truth in who we are

K L A A A R

OH MY GOD. Är äntligen (!!!) klar med Marknadsplanen och Designmanualen. Suttit här sedan sju ungefär. Det finns en massa fula ord jag vill få ur mig, men de kan stanna i huvudet.
Kommer antagligen drömma om detta i natt. Usch.

Varje gång vi har något skolarbete säger jag till mig själv att jag måste börja i tid. Gör jag det?
Haha, klart jag inte gör! Men nästa gång måste jag verkligen göra det. För så här jobbigt vill jag inte ha igen.
Jag och Emmy döpte om arbetet till pissigt piss förut. Och ja, en ganska bra liknelse tycker jag.

Nu ska jag sova för jag är tröttare än vad jag är på fredagar just nu. Och på fredagar är jag så sjukt trött.
(Förlåt om det finns några stavfelm orkar inte kolla igenom texten)

Inte kul

Det suger att skolan är så jävla tråkig att man vill dö lite när man tänker på det. U S C H !


Sunlight


Lite plugg

Sitter här och pluggar en aning. Har skolångest redan i andra veckan. Eller är det tredje? Jag har ingen koll.
Jo men tredje är det ju.
Jag förstår inte hur ni naturare och samhällare klarar er. Skulle inte klara en dag i någon plugglinje!

Min hund gillar iallafall ost och vegokorv. Haha. She' so fluffy. (Om man söker "vegokorv" på google bilder så kommer Thomas Di Leva och Robert Pattinson upp.)

Ganska skönt att få ut sin ilska i drömmar

Drömde att jag fick ett ordentligt jävla utbrott på ödlorna (mpk09).
"Ilska: Om du drömmer att du är arg på en person betyder det att du har många fiender, och en komplott mot din lycka och trygghet är under uppsegling. Om du är förälskad kommer en rival att baktala dig inför din hjärtevän."

Alltid gött med lite fiender!
Nu ska jag fota naturbilder till skolan. Vi får se vad det blir av med bilderna. Ljuset kanske inte är det bästa just nu.

Ibland undrar man

Jag undrar vad som har gått fel när man sitter och skrattar åt bolibompa och Swedbankreklamer ("Här kan man glida!" & "Nej, fåglar ska va i luften!").

Bolibompa!

Ska bara säga en sak och det är att den nya programledaren i bolibompa är jättesnygg. Haha. Jag skojar inte! (Okej enligt mig då. Jag vet att jag ibland tycker konstiga människor är fina. BUT STILL)
Ella kollar ju på det och ibland sitter man med och kollar (eftersom jag ändå gillar barnprogram så gör det väl inget). Och därför, kära läsare, kommer jag att spendera natten mellan lördag och söndag att kolla på klipp från bolibompa med just Anders. För det är det han heter. Det kanske jag inte skrev. Klantigt.


The End

Såg precis det sista Mediumavsnittet, ever. Lite sorgligt.
Det kom några tårar för det var a bit sorgligt. Sedan blev det lyckligt och då kom det lite fler tårar. Och sedan visade det sig att det var slut. För gott.
Men har iallafall följt serien flitigt genom åren!

Lördag

Idag: Först Göteborg med Embla. Lunch och något museum. Sen ikväll handbolls VM. Trevligt.

It's back (and my hair is so fluuuufeeyy!)

Nu funkar spotify igen! Men jag måste synka om alla låtar igen... Fast ändå. Det är bra. Lite pinsamt dock att jag har skickat iväg ett mail där jag frågar om hjälp.

She's so fluffy I'm gonna die!♥


Rip Spotify

Spotify funkar inte längre på min telefon! Jag kan logga in och allt, men det finns inga spellistor! Ovärt med premium om man inte kan lyssna på sin telefon!
Bara för att Marcus var dum nog att sätta på en jävla Eddie Meduza låt som förstörde allt. Jag var tvungen att ta bort hela appen och ladda ner den igen och nu funkar inget.
Just det Emma, din pojkvän är ond!


Remember

Motivation och kreativitet sökes! Nu tack. En bra sak är ju att det är innebandy på gympan. Jag har glömt bort vad jag ska göra på estetisk verksamhet. Får ta att komma ihåg.

P!nk

Gillar texterna och videorna (videos??) till Pinks låtar!

Bajs

Kul att jag bor i idiot-Sverige så att jag inte kan köpa de där fina Conversen. För de skickar inget internationellt. KUUUUL. Extra kul är det att de Conversen jag kan tänka mig köpa här i Isbjörnland inte finns i min storlek eftersom jag inte har "normala tjejfötter".

Hoppas

Nästa vecka är det Formexmässa i Stockholm och min mamma ska dit. Det roliga med detta är att Maria Montazami också ska vara där och visa sina väskor. Hoppas att min moder får träffa henne och kanske få hem en liten autograf!

Converse

Kollade lite på Converse eftersom jag känner för ett nytt par till våren. Och då ser jag att det finns Dr. Seuss Converse! (!!!!) Han har skrivit Horton hears a who (bok som blev till världens bästa film) och en massa mer. Till exempel How the Grinch Stole Christmas! som också blev till en fin film.
Jag vill ha!


Ovningskora

Måste instalera PS Elements igen på min dator.
Vill se ett lejon i vildmarken.
Ska se på the Last Song imorgon.
Måste komma på lite idéer till foto C.
Är törstig.
Ska se på ett avsnitt Kyle XY nu.
Min hund är söt. Skryt skryt. Nejmen. Hon är ju det.

Crazy Pictures♥Joakim Kræmer

På den nya DigitalFoto's framsida var det en bild av Joakim Kræmer. Jag kollade upp honom på internet. Han är nitton år och bor i Norge och han tar väldigt vackra naturbilder! Han håller verkligen koll på alla färger och får allt att passa ihop. Jag blir jättesugen på att köpa ett macro när jag ser hans bilder.
Alla bilder ägs av honom och klicka här för att komma till hans hemsida.
Det börjar med ett självporträtt.

En sista bild; porträtt.

To think on a different language

Jag har börjat tänka på engelska. Det är jättekonstigt eftersom jag inte är särskilt bra på språket och inte använder det till vardags.

Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp tidigare imorgon för att hinna duscha.

Kyle XY

Hej hopp. Ska kolla om alla Kyle XY säsongerna från och med nu. Tror inte jag har sett säsong tre, eftersom de bytte kanal och tid när jag såg på det.
I alla fall. Har börjat kolla på det nu, och i början när Kyle inte kan något är han så söt. Som en bebis.

Bara för att ha något att skriva

Jag lämnade in alla uppgifter i EV idag. Han gillade det. Bra.
Och tydligen skulle den ena uppgiften vara klar efter sportlovet? Haha. Får hitta på en nytt projekt nu då. Det är det som är det svåra, att komma på idéer.

Sovmorgon imorgon. Awesome!

Sjufjorton

Är väl inte direkt taggad på att ta 7:14 bussen första gången iår, men det är det jag ska göra imorgon. Men det är värt att gå upp för tidigt bara för att gå till skolan.
Visst.

Propaganda

Vi fick i uppgift att göra en propagandabild i Foto.
Jag vet inte riktigt vad jag ville göra. Miljöförstörningar, barnmisshandel, svält, djurplågeri mm kom upp i mitt huvud. Så jag samlade väl allt det och gjorde "Rädda världen" istället. Tycker ändå att den blev bra.

Stanna hemma från skolan????? Nej

Jag vaknade med en äcklig huvudvärk och en täppt näsa. Skojigt

S ÖÖÖ T

Alltså jag dör vad söt hon är! Och pappan ser ju inte heller så dum ut.

I can't pretend this is the way it'll stay

Just nu känns det som om mina drömmar aldrig kommer att bli verkliga. Allt känns så otroligt långt borta. Är det inte mål man ska ha i livet? Det är ju så oerhört svårt att nå de där målen man sätter upp och allt känns bara meningslöst. Jag har ingen drivkraft. Vet inte vad jag ska göra för att lyckas. Kanske har jag satt för höga mål. Men det jag vill uppnå är ju det jag vill uppnå, inget man kan kompromissa med. 
  Det sägs att man ska leva i nuet. Men jag vet inte om jag vill det. Tänk om man kunde resa i tiden, rätta till alla misstag och sedan hoppa över några år. Jag vill bara blunda för allt det jobbiga och öppna ögonen när allt är bra. Men det gör mig en svag människa, eller hur? Jag vill inte vara svag. Jag vill vara stark och självständig, inte vara någons, lösa alla problem själv. Jag vet inte.

Vad luddigt allt blev. Fattar knappt själv vad jag skrivit. Men jag är trött. Kanske sitter allt i tröttheten?


T R Ö T T

Är helt slut efter första skoldagen. Och ändå gjorde vi inte direkt något. Hur ska resten gå?

Dumma vind

Jag orkar inte att hela rummet skakar när det åker förbi bilar på vägen utanför...

Mer sömn tack!

Jomen 6 timmar sömn, inte illa. Skulle dock behöva cirka fyra timmar till för att bli helt utvilad. Är avundsjuk på de personer som klarar sig på sju/åtta timmar. Men får väl ta och gu upp ur sängen nu...

Ännu en upptäckt

Och haha, David Arquette från Scream är ju Allisons halvbror.
Nu går jag och lägger mig. Måste ju vara pigg och glad för skola imorgon! ...

Just so you know

Nejmen. Killen som spelar Lionel Luthor i Smallville är med i det här avsnittet av Medium. Trevligt trevligt.

Back to LBS

Bajs att skolan börjar igen imorgon. Men vårterminen brukar ju gå fortare än höstterminen och denna höstterminen gick fort, tycker jag.
Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Medium. Hoho

Robert Sheehan♥

Hans hår♥ Hans ansikte♥

Och ja. Han är min profilbild på Facebook. Bara för att alla andra har bilder där de kysser sin pojkvän/flickvän.
Inte för att jag vill ha någon pojkvän. Eller flickvän för den delen.

I keep on screaming, but there’s really nothing left to say

Tänkte skriva ett argt inlägg mot mobbning. Men jag kom inte fram till något så...
Imorgon ska jag och Ella se Megamind (svenska). Den verkar jätterolig!

Godnatt då. Hoppas jag

Jag var trött klockan tolv och tänkte gå och lägga mig. Nu är klockan halv tre och jag har inte kommit i säng än. Bra.
Kul att skolan börjar om tre dagar. Verkligen. Jättekul. Längtar till allt kul som händer där. Woho.
Haha, ja...

Snart snart klar!

Och bara så att ni vet så har jag gjort klart tre av fyra uppgifter i Estetisk verksamhet som skulle vara klara förra året. Snart är IGet borta! Ska nog lägga upp reslutaten här på bloggen. Inte för att ni bryr er, men mer för att visa att jag har tagit tag i det.
Och jag har inte alls G i Foto B, som det står på pappret. De hade gjort något fel. Det som står på adela stämmer.
  Nu ska jag duscha och sedan ska jag kolla på Cherrybomb. Rupert Grint♥

Water drops

Vill gärna ha ett macro. Men vill gärna ha en ny kamera också. Man kan ju inte lägga pengar på allt.


Disney

Jag gillar att man kan kolla på Disney channel 24/7 om man vill. Jag ogillar att de som gör serierna i USA inte har en aning om vad de gör när karaktärerna åker till Norden. Kan de inte läsa på lite? Det är inte snö mitt i sommaren här. Och vi är inte vikingar... Haha. Lite kvart i ett tankar sådär.

Vad som händer

Uppdaterar väldigt sällan nu för tiden. Jag har ingen lust och vet inte vad jag ska skriva. Är ganska nere just nu så det blir inget roligt ni får läsa då. Bara en massa skit om allt som är dåligt, vilket ni inte bryr er om.
Man klagar på vintern och säger att den gör en mer deppig, men grejen är att jag har det svårare på sommaren. Så jag vet inte vad som händer just nu.

Idag ska jag iallafall skotta i snöstormen (längtar, verkligen) och sedan ska jag göra klart några projekt i Estetisk verksamhet. Mitt nyårslöfte: att få g i det skitämnet.

2:12

Jag gillar mitt undermedvetna. För mina drömmar är ganska awesome. Ganska mycket bättre än mitt riktiga liv.
Nej nu ska vi inte vara sånna. Usch och fy. "Detta året måste du vara mer positiv". Jajajajaja. Ska väl försöka dåååååååååååååååååååååååååå.
Godnatt.


You're original, cannot be replaced

Har inte sett videon till Firework förrän nu. Tycker om den!


Come on, show them what you're worth
Make them go "Oh, oh, oh"
As you shoot across the sky

G here I come

Nu ska jag ta tag i livet och göra klart minst en av fyra uppgifter i estetiskverksamhet.