Did the ice stop your heart?

Idag har jag varit i Göteborg med Embla. Hon hade en hel lista med saker hon behövde/ville köpa så hon drog med mig till stan. När jag gick ut ur huset kände jag hur jävla varmt det var. Det var verkligen inte skönt alls. Helt kvavt. Det blev dock bättre i Göteborg, men jag har svettats hela dagen. Haha.
I Göteborg fick Embla köpt det hon hade på sin lista och jag köpte en skön kjol och ett par mjuka shorts som jag har på mig just nu. Vi köpte lunch från gatuköket vid Kopparmärra, satte oss vid ån och åt. Köpte en falafeltallrik och den var jättegod! Nästan precis innan vi åkte hem fikade vi i Kronhusbodarna. Mysigt där inne.
Nu är jag hemma och ska betala en faktura från Cdon och skaffa mig ett eget konto på Cdon. Det kontot "jag" har nu står i pappas namn, men det är ju nästan bara jag som köper därifrån. Jag köper rätt mycket från Cdon så ett eget konto verkar bäst.
Sedan ska jag spela sims! Det var länge sedan jag spelade det. Köpte ett prylpaket när jag var på Gekås (Ullared) och har ännu inte testat det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: