I brist på annat att göra

Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår.. Kanske när maten jag lagade var jävligt god eller något.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Var på jobbet... och jobbade!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt väl här vid datorn.
Det sista du sa högt: Sjunger med till musiken och pratar med mig själv. Men jag kommenterade väl något jag läste på internet högt för mig själv, vet dock inte vad.
Det senaste någon sa till dig: ... Ingen aning.
Vad har du druckit idag: Mjölk, vatten (dricker vatten mest hela tiden på jobbet bara för att min röst inte ska torka, men det gör den ändå, vilket inte är så bra eftersom jag svarar i telefon) och cola.
Vad var det senaste du åt: Tutti Frutti Smoothies♥
Vad var det senaste du köpte: Igår handlade jag en tröja, en bok, tabletter (139 spänn för en liten burk! Fan ta min kropp som aldrig ska fungera), present till Embla, mjölk och godiset jag nämnde i frågan ovan.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Ljusgrå.
Vad är det för väder hos dig nu: Vet inte. Rätt varmt tror jag.
Godaste glassmaken: Beror helt på vad jag är sugen på. Men gillar all slags choklad och är inte så förtjust i fruktglass.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Äh. Ingen aning, orkar inte lägga ner tid på sådant.
Sover du tungt: Hemma i min egna säng ja. Har dock ganska svårt att sova borta. Men har jag väl somnat sover jag bra, om det inte regnar eller om jag sover borta som sagt.
Drömmer du mardrömmar: Ja. Vissa är coola, som skräckfilmer. Jävligt läskiga, men coola. Och vissa är sådär lama som att tappa sina tänder och så.
Trivs du med ditt jobb: Har inget fast jobb, men jag trivs med mitt sommarjobb. Lite tråkigt ibland när det inte finns saker att göra, men det är bara för att jag inte har något tålamod och gillar att ha saker att göra.
Favoritklädsel: Något skönt. Bryr mig inte direkt. Gillar t-shirts!
Favoritlåt just nu: Har fastnat för A Day To Remember's If It Means A Lot To You. Gillar faktiskt när de chillar lite på det med akustisk gitarr och så. Lyssnar på den 24/7 (eller när jag kan då, inte på jobbet). Lyssnar på den just nu.
Vad ser du om du tittar till höger: Högra delen av mitt skrivbord, en vägg med affischer, mitt fönster och vägglampan ovanför fönstret.
Vad gör dig glad just nu: Att If It Means A Lot To You just nu uppnår klimax + att jag ska sova i min egna säng inatt.
Vad ska du göra härnäst: Ska snart gå och lägga mig.
Höger eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Det känns ganska gött faktiskt.
Favoritgodis: Beror helt på vad jag är sugen på, men älskar choklad!
Kläder just nu: Är jättesexig i mina sportshorts och min tröja som jag snott från min kompis pappa, haha!
Sommarplaner: Jobbar en vecka till sedan har jag en vecka ledigt innan skolan börjar. Vet inte riktigt vad jag ska göra då. Klippa mig och ta det lugnt. Färga håret kanske? Åka till Astrid Lindgrens Värld förhoppningsvis.
Hur många kuddar sover du med: En rätt tjock kudde. Om jag sover hos någon har de oftast JÄTTETUNNA kuddar och då sover jag med flera.
Spelar du något instrument: Nej. Är tyvärr helt omusikalisk.
Morgon eller nattmänniska: Verkligen inte morgonmänniska, men skulle inte säga att jag är nattmänniska heller.
Vad är viktigast för dig: Viktigast.. Att de som betyder något mår bra.
Är du kittlig: Ja. Men hatar (utropstecken) när folk tar på mig (men klia mig gärna på ryggen eller i hårbotten (åh vad fräscht det lät med att klia folk i hårbotten. Lite mer mmmmjäll i livet)!) så försök inte att kittla mig om du inte vill ha en knytnäve i ansiktet. Hehe...
Snarkar du: Jaaa, men har "opererat bort snarket" när jag var liten. Kunde inte andas när jag sov då. 
Stjärntecken: Tvilling. Coolt och så.
Äckligaste insekten: Är rädd för getingar och sådana där saker som flyger som har gaddar. Som små flygande sprutor. Sprutor är ju min favoritsak här på jorden! Gillar inte myror heller.
Längtar du mest efter just nu: Min säng!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: