Normala drömmar jag har.

Bara för att ni är helt ointresserade tänker jag ge en sammanfattning av min dröm jag hade inatt:
Jag levde i en konstig värld där det fanns trollkarlar och andra magiska varelser. Som kossorna är heliga i Indien var vargarna heliga i drömvärlden.
Drömmen började med att jag och min vän var jagade av några trollkarlar. Trollkarlarna var de som bestämde i drömvärlden. De fick tag i min vän, men jag lyckades att rymma. Jag sprang ut på gatan och förvandlade mig till en varg. Eftersom vargarna var som ett husdjur för folk var gatan full av vargar så trollkarlarna kunde inte hitta mig.
De ville fånga mig och min vän på grund av att vi var formskiftare. Jag var en av få formskiftare som kunde förvandla mig till varg, jag blev kallad varulv i drömmen. Vissa formskiftare hade bara ett par former de kunde inta, men jag hade väldigt många, över 500. Och det var ovanligt, därför ville trollkarlarna få tag på mig.

Jag och en annan formskiftare lurade in trollkarlarna på en middag och lurade dem så att vi fick tillbaka vår vän som de hade kidnappat. Dock var trollkarlarna ganska trevliga och ledaren frågade om jag ville jobba med honom. Jag tackade ja.

I slutet av min dröm så var jag och ledartrollkarlen på ett jobbuppdrag. Jag ramlar ner från en kulle och han kommer och ser hur det gick för mig. Man tror att han ska kyssa mig, MEN så känner han att det är något i min ryggsäck. Han kollar i den och märker att jag har ett slags verktyg som formskiftare måste ha för att kunna stanna i en form längre perioder. Han kommer då på att jag ljugit för honom och kommer på att jag är den varulven han letade efter i början.

Och där tog drömmen slut.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: