Hallå Brus

Har varit i skolan, tränat, lagat god mat, kollat på TV, duschat och nu sitter jag här framför datorskärmen och skriver ännu ett ointressant inlägg.
Har ingen aning om hur det gick på matteprovet. Kommer antagligen inte få VG (absolut inte MVG, som jag egentligen vill ha), vilket suger ganska hårt. Jag dör om jag går G i matte B. Okej inte dör, men jag hade sett fram emot att sluta tvåan utan ett enda G på betygspappret.

Vi fick reda på reslutaten på Nationella i engelska idag också. Det samlade betyget för mig blev VG.
Writing - MVG
Reading & Listening - VG
Speaking - G
Vår engelskalärare sa att jag antagligen aldrig kommer att få högre än VG i engelska, på grund av speaking. Och jag inte klandra honom. Är verkligen jättedålig på att prata engelska. Och nu sitter jag inte här och kryddar, utan det är sant. Jag tror nog att jag är den enda i klassen som fick G på speaking (alla verkar ha fått VG eller högre) (missförstå mig rätt; jag säger inte att G är dåligt). Men men. Grejen är den att jag redan har det krångligt nog med att prata på svenska, mitt modersmål. När jag pratar så har jag svårt att hitta ord, stammar och så vidare, men det är ju så jag är. Därför är det ganska svårt att prata på ett annat språk. Klart att det blir hackigt där med.

Nu blev det här ett jättetråkigt inlägg om skolan. Imorgon har vi matte (vad ska vi göra där!?), gympa (som jag faktiskt längtar till), foto (har något att göra där. Bra) och sedan estet (där har jag varit klar med allt en månad tillbaka ungefär). Jaha. Sådär. Mitt skolschema för imorgon. Tar med mig en bok (som vanligt nu för tiden).
(Parenteser is the shit)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: