The life


Låååång lördag

Sitter i Johannas bil på väg hem. Vi är snart hemma hos henne och då ska jag och Emma ta Emmas bil till Fjärås. Vi tre och Thilda har varit och jobbat som servitriser/bartenders/städare på en firmafest i Frölunda. Herregud vad jobbigt det var! Har varit ute i tolv timmar. Jobbat i nio tio?
Nu sitter vi i Emmas bil. Hon hälsar. I alla fall. Det var jobbigt att jobba (hehe). Tror att mina tår blöder. Men det var kul också. Att se alla människor aspackade, musiken och gratis mat/dricka. Nu är vi snart hemma och åhhhh vad skönt det ska bli att sova. Efter en snabb dusch.


It's friday

Igår var jag, Emmy, Oscar och Pekko på Breaking Dawn. Jag har nu sett alla filmer (som komit ut) i the Twilight Saga två gånger på bio. Man kan ju inte bryta en tradition!
Nu ska jag jobba på praktiken och efter det måste jag hitta en vit skjorta så att jag kan jobba på lördag. När jag (förhoppningsvis) hittat en vit skjorta ska jag handla mat med pappa och sedan blir det idol och tacos. Åh. Längtar efter att bara ta det lugnt hela kvällen!

Praktiken rullar på

Idag har jag och Emmy jobbat på bra. Det tar dock lite tid att sammanställa enkäter, men det har gått framåt! Vi har ju äntligen fått en skola på kroken som ville ställa upp. Hedeskolan - den enda trevliga skolan i Kungsbacka.
Vi har även bokat biljetter till Breaking Dawn part one till imorgon. Är taggad!

We're marchin on


Läskigt klockren

Shit that blows.

Helgen är inte slut än!

Hej där! Sitter på pendeln på väg hem. Är verkligen jättetrött. Känns som om jag är i en egen liten bubbla. Igår var det party med utgång som gällde. Det var väldigt roligt och tackar er som var med! Kom hem till Emmy halv fyra och somnade halv fem. Jag gick sedan upp fyra timmar senare. Jag och Embla har haft en riktig Twilight-dag. Vi har sett alla filmer, bakat vampyr-cupcakes (bild imorgon) och sedan såg vi Breaking Dawn på bio för första gången. Så bra! (Seth♥)
Nu vill jag bara hem så att jag kan få sova lite! Imorgon är det städning och Liseberg som gäller.


Idag är det torsdag. Imorgon är det fredag.

Veckan har sugit rätt hårt. Hoppas verkligen på en bättre helg!

Story of my life

Ella: Av alla här inne gillar jag Leia mest, sedan Joel och sist Frida.


Let's watch it


Godnatt

Tänkte att bli spådd av den kloka appen iPredict var ett bra sätt att avsluta dagen på. Trevligt.

 


Prisma


Nytt

Färgade håret förut. Blev ganska mörkt... Rödbrun hette färgen, och det är den ju. Men ganska mörk som sagt.

Vad man vill ha i framtiden


R


Kul (på riktigt denna gång)

Tack Apple för säkerhetskopieringar!

Kul


Vad som värmer mitt hjärta


Fredag i mitt rum / huvud

Så nu svenska folket (/de som kollar på idol) nu röster vi ut André först och sedan alla andra en efter en tills det att Amanda F och Robin blir kvar i final.

"Världens bästa land"

Men herregud. Vad är det för fel på svenska migrationsverket? Hur tänker de egentligen? En pojke på sexton år som bott här i sju år ska åka tillbaka till Azerbadijan, landet han och hans mamma kom ifrån. Mamman är försvunnen och han bor sedan tre år tillbaka i fosterfamilj. Han har ingen familj eller bekant i landet han skickas tillbaka till och har hela sitt liv här i Sverige.

Källa: TV4 Nyheterna

Inget litet land lagom

Det är antingen jättekallt eller jättevarmt i mitt rum. Finns inget mellanting, inget lagom. Dåligt. Just nu är det jättevarmt, men när jag vaknar imorgon kommer det att vara jättekallt. Då är det ju extra lätt att ta sig ur en varm och skön säng...

Du vet att jag alltid har trott på nån som du

Här är några bilder (fem för att vara exakt) från i tisdags. Just de här bilderna har ingen direkt tråd förutom att de är fotade i samma område. Den röda tråden kommer man se i mitt färdiga projektarbete när jag har valt ut och redigerat fotona med omsorg.
Ni kommer i en snar framtid få se bilderna från Dalarna. Måste bara kolla igenom dem och ge dem små makeovers i photoshop.

Torsdagstankar

Jag tror att jag vill gifta mig med min We Heart It-sida.

Kollar på Lyxfällan. Människor som inte har en jävla aning om hur man tar hand om pengar ♥. Helt seriöst. Min syster skulle klara det bättre än de där människorna. Och hon är åtta år och tappar bort allt hon äger (nästan inget krydd).

På tal om FML

Mina initialer är FMLL. Alltså, haha!

... Jag blir så trött

Kul att min körskolelärare ringde och frågade var jag höll hus. Tydligen började min lektion tio i tre, inte klockan fem som jag hade skrivit upp i min telefon... FML, helt seriöst...

Vad som är bra och vad som är dåligt

Vill bara ligga hemma i min säng resten av veckan, men så kom jag på att vi har psykologi imorgon. Kommer att kunna ta mig upp imorgon tack vare det. Plus det faktum att jag får skjuts av Emma hela vägen till skolan och slipper ta ångestbussen (=åttabussen som alla tar på morgonen = och är fullproppat så att jag blir överparanoid = folksamlingar är inte min grej).
Och med det här inlägget säger jag godnatt: Godnatt!

Dag 10: Från min favorit Disneyfilm

Hatar att bestämma favoriter, men väljer de här två:

Svårt att inte tala sanning

Tänkte se på Svenskars hemliga liv medan jag för över alla bilder till hårddisken. När jag ska börja kolla kommer det upp en förfrågan om jag är över arton. "Ojdå, fan, jag som bara är sjutton. Nu kan jag ju inte se det här programet" *klick på nej*.
Vilken tur att man är över arton då så inte de på tv3 kommer hem och sätter mig i skamvrån...

Skönt

Förut så började jag tänka på studentmössan. Jag kom på att jag fått en faktura på den för ett tag sedan och tänkte att det kanske är dags att betala den nu. Så jag frågade mamma om hon sett min faktura. Då sa hon att pappa betalt den redan. Det känns bra. Speciellt när jag köpte böcker idag för femhundra (riksdaler) och nycklar för trehundra (riksdaler).
Nu kom pappa upp med en extern hårddisk också. Så nu kommer jag äntligen ha lite plats på min dator! En till bra sak är att jag hittade Photoshop CS5 på hårddisken, jag använder CS4 hemma. Inte för att det är några större skillnader.

Typiskt mig

Jag slutade skolan tre och fick skjuts av Emma och Marcus (Emma körde Marcus bil) till Kungsmässan. Min tanke var att köpa fars dag-present, kläder till Ellas dansuppvisning, lite praktiska prylar och lite kläder till mig. Jag hade skrivit upp det i min telefon och allt. Tydligen tyckte jag att jag hade skrivit "köpa tre böcker till mig själv" istället för "kläder till mig själv". Men jag såg i alla fall en snygg tröja på herravdelningen på HM, om det räknas.
Min plan var att gå på Kungsmässan i en timme och sedan gå till gymmet. Jag kollade klockan lite då och då och hade gott om tid. Men helt plötsligt hade det gått två timmar och jag skulle hinna gymma i en kvart. Så nu ska jag och mamma gå en promenad när hon slutar jobbet.

Sims 3

För er Sims-tokiga där ute kan jag tipsa om ett tillfälligt erbjudande på cdon.com just nu; köp två expansionspaket för bara 199 kronor! Skitbra ju. Just saying.


Dag 9: När jag är väldigt tröttDag 8: När jag har tappat bort något betydelsefullt

Jag har inte gjort Emblas lilla gif-challenge på ett tag (på grund av resa), men fortsätter nu:

#tråkigtinlägg

Är hemma efter fyra dagar i Orsa, Dalarna. Det har varit ganska mysigt och jag har fotat mycket till mitt projektarbete.
Är ganska trött nu efter typ sju timmar i bil. Har tagit mig en dusch och nu ska jag se på veckans avsnitt av Vampire Diaries (om bredbandet tillåter). Imorgon är det skola, längtar inte alls, men jag har sovmorgon så det är ju skönt.

Can't hug every cat


Åkte upp till Svealand

Är i Dalarna just nu. Vi ska hälsa på släkt och så vidare. Är inte jättetaggad, men har med mig min dator så att jag kan spela sims. Jag vill kolla på det nya Criminal Minds avsnittet, men mitt internet är inte världens snabbaste om man säger så...

Dag 7: När en förälder är pinsam


Dag 6: När en vän är väldigt konstig


Så den bästa kostymen


Dag 5: När jag är förväntansfull


Instagram

Jag ser den röda tråden.

 


Two

Jag har ju inte haft någon plats på min dator, så har inte kunnat lägga över bilderna från min kamera. Men idag förde jag över många bilder från kameran till skoldatorn. Hittade några bilder som var fina. Från augusti/september. Bättre sent än aldrig!
Nu kommer det att dyka upp fler bilder här på bloggen. You're welcome.

Dör

Är trött och vill egentligen sova men... MISFITS KOM UT IGÅR!!! Så nu jävlar ska jag kolla första avsnittet av säsong tre. Hyperventilerar.