I meant all the things I said

Hallå där. Ni har saknat mig, jag bara vet det.
Jag har påsklov och jag väl inte gjort så fruktansvärt mycket mer än att handla på Gekås/Ullared, klippt mig, haft körlektion, spelat sims och läst ut Hungerspelen trilogin.
Idag har tiden gått väldigt fort. Har suttit och läst och glömt av tiden. Fina böcker de där. Kommer dock inte vilja se filmen som kommit ut på ett tag, men jag kommer väl antagligen vika mig och se den ändå. Men jag vill leva lite med magin från böckerna först.
Annars händer det väl inte så mycket. Jag måste verkligen plugga, så får väl ta mig i kragen och sitta hela helgen. Kul liv. Har även ångest över övningskörningen, men tänkte fråga min körskolelärare hur länge hon tror att jag har kvar (antagligen ganska mycket). Jag är en person som lär mig fort, men som glömmer av det jag lärt mig om jag inte håller på med det regelbundet. Att jag tycker att det är läskigt att köra bil kan ju också vara en anledning till att det inte går så fort.

Thilda

Pessimisten ;) men du kan alltid välja vad du gör själv i de ögonblicket. Man kan dö lycklig över vad man fått uppleva eller olycklig för att man dör.. Om man tänker så :)

2012-04-13 @ 16:03:38
URL: http://thildasimmergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: