Att göra saker för andra

Såg Stadsmissionens reklam, blev ledsen och skrev ihop mina tankar i en liten anteckning på telefonen. Här har ni den väldigt röriga texten:

Ligger i min säng och gråter över att jag inte har råd att hjälpa alla nu vid jul. Vill köpa julklappar till alla barn, alla familjer som inte har råd med jul, kanske inte ens mat.
Livet är så otroligt orättvist. När de som har råd att hjälpa inte tänker som jag blir jag så himla ledsen. Mitt hjärta går sönder när jag tänker på de människor som får uppleva jul utan värme och kärlek. För det är ju det julen handlar om. Det är då man riktigt känner efter om man är ensam eller ej. För de flesta kan leva ett ensamt liv resten av året, men vid jul då människor går ihop och har det trevligt i vintermörkret kollar man runtomkring sig och kanske märker att man inte har samma gemenskap som andra har.
Jag har länge velat ge något på jul. Har funderat över att stå i soppkök, men ska köpa julklappar nästa år om jag har pengar. Läste på Stadsmissionens hemsida att man kunde få en familjs önskelista och hjälpa till. Mitt redan trasiga hjärta går sönder lite till när jag tänker på de familjer som faktiskt behöver hjälp med något som vi tar för givet.


Emma

Jag kommer få ångest om inte de saker jag köper till barnen i Afrika räcker till alla barn vi träffar :(

2012-12-16 @ 11:47:33
URL: http://grannis.blogg.se
Emmy

Håller med. Som tur är är jag iaf inte ensam på jul! Dock har jag inte kunnat köpa en enda julklapp till någon :( Känns trist

2012-12-16 @ 21:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: