And now my life is an open soul for all to see

Har nu fixat så att ni kan hitta min profil på Spotify, om ni nu av någon anledning skulle vilja lyssna på min musik.

Projektarbete - En nordisk saga

Hallå brus! Det här är mina bilder till projektarbetet. Jag vet att folk har gjort kokböcker, låtar och mycket större projekt än min lilla fotoserie, men jag är faktiskt nöjd med de flesta bilder.
Temat är i alla fall en nordisk saga, och jag har försökt att få en sagolik känsla över mina bilder.

Åh, de spelar Sims 1 musik i Halv åtta hos mig. De har spelat Sims 2 musik förut.

Tss

Hemtelefonen ringer.

Jag: Hej, det är Frida.
Tjej i telefonen: Ja... Hallå... Pratar jag med Joel?

...

(:

Köpte precis lite saker på internet. En sak till mitt rum, en till min telefon och en till mig själv. Längtar tills paketet kommer hem till mig! Man fick inte ha varken Å, Ä eller Ö i sin beställning, synd att jag har allihop i min adress. Fjaras bor jag i nu.

FYI

Har en dålig dag. Allt suger osv.


Berättelsen om en mördare

Parfymen går på teve! En av mina favoritfilmer (och böcker). Riktigt ball.

Tack

Det där med att det är insidan som räknas är bara bullshit. Gå inte runt och skapa falska förhoppningar.

Fredagsmys

Åt precis mina sista dagliga poäng (viktväktarna) på en nyttig banana split. Jättegod! Jag hittade receptet här.

Fin iPhonebild.

 


Lite nytt till mina simmar

Känner mig sugen på att spela Sims, så då är det bra att det nya prylpaketet kom hem till mig idag. Ska bara äta något mellanmål först.


Det är nu tårarna kommer fram

När man vet att sådant här händer förstår jag inte hur man kan välja att äta deras kött. Äter man kött tycker jag att man ska tänka efter var det kommer ifrån och hur djuren mått. Kanske välja ett ekologiskt alternativ, äta vegetariskt minst en gång i veckan eller helt välja att go vego.

Ny utredning av Blackstaby Gris AB from Djurrättsalliansen on Vimeo.


Känner mig givmild idag

Hade psykologi på morgonen där vi diskuterade i små grupper. Jag åt lunch på skolan och sedan begav jag mig mot körskolan. Jag fick köra förbi där jag (/vi) åkte av vägen för en vecka sedan. Lite läskigt, men det gick bra! Det var första gången jag körde på en 70-väg. Kanske kommer få mitt körkort någon gång ändå!
Efter körlektionen gick jag till Kungsmässan för att fördriva tiden lite. Jag köpte två saker till mig själv och en present (det är ju någon som fyller år snart, 6767). När jag skulle gå till bussen stod det en kille från Läkare utan gränser utanför Kungsmässan. Han pratade lite med mig och det slutade med att jag blev månadsgivare. Trevligt.
Åkte hem, åt mellanmål, damsög undervåningen och here I am. Ska boka körlektion, kolla på Criminal Minds och köpa lite saker på internet.

Är lite kär

Oj vad mycket bättre mottagningen är i 4s än 3Gs. Kan ju ringa och skicka sms hemifrån nu!
Nu saknas bara ett bra skal och skärmskydd.


Story of my life


Jag är en tönt. Men jag vet i alla fall om det

Spela Wordfeud med mig! Flygplats heter jag.

Happyface

Min nya fina iPhone ligger just nu och tar emot en säkerhetskopia från min gamla. Kan snart skicka fina smilysar till folk igen!

Hallå brus

Fick precis ett sms att ett paket är på väg till mig. Sims 3 Sovrum och Badrum!

Vill vara rik

Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, det gick ju bra. "Fönstershoppar" på internet. Är väldigt, väldigt sugen på att köpa en fotoskrivare så att jag kan skriva ut mina bilder! Vi får se. Får komma på bra argument så kanske mamma kan betala lite också. Hehe.

Dör

Men åh. Fattar ingenting av det jag läser i körkortsboken nu. Bara massa fysik och matte.

Indoor Walking

Var och tränade ett pass förut. Verkligen jättekul att gå in på Coop när ansiktet är i den här färgen: 
Jag och pappa handlade, köpte lite gott och nyttigt, och sedan åkte vi hem. På tal om åka så har jag körlektion imorgon (klockan åtta på morgonen...) och har inte läst det jag skulle ha läst än. Och jag har haft över en vecka på mig. Kommer aldrig få ett körkort om jag pluggar i den här takten.

We might not get tomorrow

Jag ser på andras bloggar att de liksom jag varit ute och fotat idag. Här är mina bilder.

The clock ticks life away

Mina bilder till ett skolarbete med temat "tre". Klassens arbeten ska ställas ut någon gång snart. På fyren? Har ingen koll.

På tal om ingenting

Igår så kom inte mamma till bordet när det var mat.

Jag: Mamma! Det är mat!
Mamma: Men de ska intervjua One Direction på teve nu!

Tss..

Ny telefon och nytt rum

Har nu en tillfällig mobil. Min gamla Sony Ericsson, utan internet (hur klarade man sig!?), men med Bubble Town!
Ska snart åka och fika hos mormor och morfar, sedan ska jag följa med mina föräldrar och köpa färg till mitt rum. Ska äntligen fixa till det!

Barn & vuxnas relation till alkohol

Har precis tittat klart på en timmes dokumentär om alkohol, barn, vuxna och alkohol. Väldigt intressant! Blir väldigt förvånad över svaren som de sjuåringar som blir intervjuade har. "Vin är ganska fin dricka. Fast öl och sprit och sådant är inte så fin dricka." Varför vet de det? Jag blir lite ledsen att sjuåriga människor kan så mycket om alkohol. De visste mycket om systembolaget och hur mycket alkohol de vuxna kan dricka innan de blir fulla.
Jag kunde inget sådant när jag var liten (knappt nu heller). Mamma och pappa drack sig aldrig fulla när jag och min bror var med. Om vi blev bortbjudna var det alltid någon som körde, och som då inte drack. Okej att de tog några glas och blev lite "extra glada och pratiga", men aldrig så att vi blev rädda.
Jag vill inte att mina barn ska växa upp och tro att man måste dricka för att passa in, eller att det är ens skyldighet att dricka för att man är vuxen. Jag personligen ogillar vin och öl, som är sådant man dricker till vardags. Så jag kanske blir en sådan där mamma som dricker mjölk till maten och ett glas cola till fredagsmyset?
För jag tänker inte tvinga mig själv att börja gilla vin eller öl bara för att det är en norm att göra det. Likadant med kaffe eller te. Varför? Varför säger folk till en att "men du läääär dig att gilla det!"?
Är det inte lite sjukt att det nästan blivit ens skyldighet att ta ett glas rött till maten, eller dricka lite för mycket på fest?

Det här med teknik

Försöker att att fixa en tillfällig telefon till mig, min gamla. Går inte så bra kan jag säga. Dags att prata med pappa som kan sådant här!

Den har sett sina bästa dagar

Min telefon hade, som jag skrivit förut, några vackra sprickor på skärmen. Jag har lärt mig att leva med det, och man kunde ju använda telefonen som vanligt. Men idag, kära läsare, hände något skumt! Jag skulle åka med Emma till skolan och det var väldigt mycket frost och is på bilens fönster. Vi stod där och skrapade ett bra tag tills hon tyckte att det var okej. När jag satte mig i bilen och tar upp min telefon är den helt sönder. Fler sprickor och en jätteljus skärm. Den fungerar normalt, bara det att man inte kan se vad man gör.
Men någon gång nästa vecka kommer jag att få en 4S istället! Känns jättebra.

Bara tre skolarbeten kvar på min checklista!

Är klar med mitt reportage till skolan nu. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Det är ingen katastrof i alla fall. Det värsta är att alla i journalistklassen kommer att läsa det. Ångest.

Nu ska jag duscha och kanske kolla på det nya Criminal Minds. Det beror på (kommer antagligen göra det. Sömn är överskattat!)

Vad som är tråkigt / Vad som är kul

Dåligt:
 • Att jag inte börjar plugga i tid så jag sitter dagen innan och gör all skit.
 • Att de ställde in en av mina körlektioner förra veckan och därför bokade tjejen i receptionen en ny till mig via telefon. Men nu kan man inte se den på sidan där man kan kolla bokade lektioner!
 • Jobbiga besserwissrar som inte ens kan stava! Om du valt att vara en besserwisser kanske du borde lära dig att stava så att du inte skämmer ut dig själv?
 • Att jag är hungrig.
Bra:
 • Att det är fredag i morgon!
 • Att pappa kommer hem snart (hoppas jag) och börjar laga mat.
 • Att Sverige vs. Tyskland i Handbolls EM snart börjar.
 • Att det finns ett nytt Criminal Minds ute. Och Elsas värld.
 • Att jag har så många klockor så att jag kunde fota dem så där sista minuten till ett skolprojekt.
 • Att jag har annat att tänka på än jobbiga besserwissrar.
 • Att även om jag har otur i det mesta, så har jag tur att jag lever och överlever bilar som voltar osv.
 • Att jag kunde köpa en tröja på den "normala" avdelningen på HM igår. Har inte hänt sedan typ sjuan, hehe. (Om man är kvinna ska man ju ha kläder som går in "och visar formerna". I hate it. Herravdelningen är bra.)

Lite shoppande

Shoppade lite på HM idag. Dock har jag inte fått mitt medlemskort, känns lite onödigt att vara medlem i HM Club när man inte ens har ett kort när man handlar.
Hittade även ett par byxor till Ella som jag köpte. Jag är en så väldigt bra syster!

Story of my life

#That awkward moment when you're deeply in love with a fictional character.

Tisdag (känns som onsdag)

Nu har jag valt ut tio bilder som blir till mitt projektarbete. Är ganska nöjd ändå. Är väldigt nöjd med min "framsida" till fotoserien. Haha. Ni kanske får se bilderna någon gång om ni känner för det.
Nu siter jag och kollar på handbolls EM och gör skolarbete (som är sent så klart! Jag tar det i min takt, men nu har jag kommit på en bra idé till min reklamannons).

Aldrig nöjd

Är klar med projektarbetet. Ska bara välja i vilken ordning fotona ska komma, men annars är allt rätt klart.
Är dock inte nöjd. Hur blir man det? Kan aldrig vara nöjd med något jag gör. Irriterande.

I believe we've had enough trying to save the world


Infinity


Lördag / söndag

Igår var jag och Emma på bio och såg Girl with the Dragon Tattoo, efter att vi hade ätit på Siam. Filmen var bra, men den svenska filmen är ju också bra så kanske inte så konstigt.

Snart ska jag övningsköra med pappa. Är nervös för det var jättelänge sedan jag körde med vår bil. Gillar den på körskolan mycket bättre. (Den är lättare att köra = jag är dålig på att köra bil. Kommer väl få mitt körkort om typ två år eller något.)

A thousand miles away from you


Filmfredag

Kollade precis på One Missed Call som gick på feman. Rätt bra skräckfilm. Dock vet jag inte om slutet var "lyckligt" eller inte. Jag ville att den här filmen skulle sluta bra.
Snart börjar Sleepy Hollow på fyran. Den är bra. Tim Burton och Johnny Depp. Dock har Emblas tvångstanke att man måste äta Marabou Non Stop till Sleepy Hollow smittat av sig. Och jag har ingen choklad hemma...

We have had enough

Idag efter skolan hoppade jag av bussen vid centrum och hämtade mitt paket med böcker från Cdon. Nu har jag över tio böcker som jag måste läsa. Helst innan jag köper nya. Jag behöver inga nya just nu! Sluta köp då, Frida!
Skönt med helg snart i alla fall (även om vi bara gått två dagar i skolan). Borde ta igen allt i skolan i helgen. Måste göra det någon gång, och det är det ju skönt om jag får det gjort så snart som möjligt.

Att leta efter en nål i en höstack

Hej. Det här är ett litet klagoinlägg, så var beredd.
Jag ser många som lägger upp en bild och skriver källa "Weheartit" eller "tumblr". Okej... När ni skriver ett skolarbete och hittat information på internet, skriver ni då "källa: Google"? Nehe. Det är liksom exakt samma sak.
Tack för mig.
(Ta det för all del inte personligt om du känner dig träffad. Ville bara skriva av mig.)

Tangled ever after


The fear of letting go


Intressant för er

Kollar på Elsas Mode på tv3Play. Är inte direkt intresserad av mode, men ville se hur programet var. Och Elsa är så himla awkward. Tycker att det blir lite jobbigt att se på tv/film när någon gör bort sig hela tiden. Får pausa emellanåt och andas lite innan jag fortsätter kolla. Haha.
Men helt seriöst. Programmet är värt att kolla på.

Projektarbete

Jag pluggar! Så här klockan halv fyra på natten/morgonen, och pluggandet innebär att redigera bilder, men ändå. Duktigt.

Perfektion

Alltså den. här. klockan. Jag dör. Den är perfekt! Måste bara ha den.
Det enda smycke som jag gillar att bära är halsband, men för den här skönheten ska jag börja bära armbandsur.
Här kan du hitta detta underverk.

Efter fem minuter

Håller på att lära mig min ritplatta. Skriver det här med den. Fint. Tar lång tid dock. Ibland fattar den inte vad jag skriver. Haha.

Sometime

Kollar på Hannibal rising. Pretty good, pretty good. (Fast ogillar när någon använder ett svärd i film och svärdet inte ens blir blodigt. Realistiskt liksom.) Har dock sett den förut så kommer att somna.
Imorgon S K A jag plugga. Har ju inget annat vettigt för mig.

Tvillingarna 2012

Hittade en blogg som skrivit om sitt horoskop 2012 (hon hittade det här). Jag tänkte att det är lite kul att läsa sådant och se om det stämmer. Tycker att mitt horoskop verkar lovande (även om sex/relation-delen är totalt irrelevant / forever alone)!

Hälsa/träning
Härlig och sprudlande energi präglar ditt mående och du är inte rädd för utmaningar av olika slag. Din förmåga att vara uthållig får en knuff i rätt riktning av Saturnus influenser. Tillsammans med en träningskompis, eller två, har du verkligen kul när ni ger järnet tillsammans och pushar varandra till allt bättre resultat. Som kontrast till tuffa träningspass varvar du gärna ner med yoga eller liknande.

Karriär/pengar

Du är på alerten och tar orädd för dig av alla de möjligheter som finns omkring dig. Din kreativa förmåga är nu på topp och du saknar knappast nyskapande idéer. Kanske det är dags att göra slag i saken och satsa på ett mer kreativt yrke eller hobby. Neptunus influenser får dig att vara ganska slösaktig med pengar, du lever i nuet och lockas av allt kul pengar kan ge. Sparande och långsiktiga investeringar verkar inte riktigt vara din grej.

Sex/relation
Du matchar bäst med någon i skyttens eller vattumannens tecken. Jupiters influenser gör att äventyrslystnad väcks hos dig och tillsammans får ni uppleva många romantiska stunder och starka kärlekskänslor. Äventyrliga – och ibland kanske riskfyllda – resor och fantastiska naturupplevelser står på menyn detta år. Du låter känslorna spela en avgörande roll i det mesta du tar dig för. Men även om du är en äventyrare i år lyckas du för det mesta stå kvar med fötterna på jorden.Ännu fler

Köpte precis fyra böcker på Cdon. Precis när jag tryckt "godkänn beställning" kom jag på att jag inte bokat Breaking Dawn part I än och att jag kunde ha gjort det nu så att jag inte behöver betala dubbel frakt... Typiskt. Men kommer antagligen köpa något innan filmen släpps ändå.
Har i alla fall några böcker att läsa nu. Men ett nyårslöfte, eller vad jag ska kalla det, som jag bestämde förut är att Läsa mer, sitta vid datorn mindre. Bra att ha många böcker då ju, bra för mig.

Someday we'll get out, someday, someday

Kom precis på att jag igår skrev att jag skulle plugga idag. Har inte pluggat ett skit.
Ska snart duscha och sedan ska jag hitta på något som jag och mina syskon kan äta till middag. Pappa är på begravning och mamma var tvungen att åka till sjukhus så jag kommer få stå för maten, tyvärr. Matlagning är inte min starka sida. Extra jobbigt är det att bror gillar bacon, syster gillar pannkakor och köttbullar och jag oäter kött. Och så åt vi tacos igår... Vet inte vad vi ska hitta på. (Thaimat nästa?)

Bedövad

Har varit hemma en stund efter tandläkaren. Sprutan gjorde inte ont alls, kändes inte ens. Nu är jag bedövad på ena sidan av munnen alltså. Jätteobehagligt! Skulle snyta mig förut och det gick knappt! Haha. Tänk hur mycket man använder musklerna i munnen ändå.
Nu ska jag spela sims och vänta på att pappa kommer hem så att han kan laga något gott att äta. Är hungrig! Orkade inte/vågade inte (den var jätteäcklig och smutsig. Don''t like that) diska stekpannan förut för att göra lunch så det blev bara havregrynsgröt. Imorgon tänkte jag ta tag i skolarbetet. Wish me luck!

Do the words still haunt you?

Om en halvtimme ska jag borra i en tand. Jag är jättenervös. För det första hatar jag sjukhus och allt som har med det att göra, det inkluderar även att gå till tandläkaren. För det andra är jag rädd för sprutor, något som jag ska ta idag. I munnen. Mysigt.
När jag kommer tillbaka ska jag bara ta det lugnt. Någon gång på lovet måste jag även börja plugga... Orkar inte ens tänka på det.

Nyårsafton/dagen

Är hemma nu. Har duschat, men inte sovit. Det är snart mat så ska sova efter jag ätit. Är ganska jättehungrig. Har inte ätit något än tre pannkakor på ett dygn. Bra.
Igår åkte jag i alla fall till Emmys hus i skogen. Det var jättebra och roligt, även om jag inte minns varje sekund...
De flesta gick hem vid tre? Jag hade faktiskt ingen direkt tidsuppfattning. Några gick och lade sig och kvar blev Emmy, jag och tre killar. Den ena killen var lite skum så jag ville inte gå och lägga mig eftersom jag "måste" hålla koll på allt. I alla fall, det slutade med ett litet bråk mellan den skumma killen och en jättesnäll kille som bara ville ha tillbaka sina bilnycklar. Så jävla töntigt bråk egentligen. Emmy och hennes pappa fixade, nästan, allt och den skumma killen kom inte tillbaka. Jag gav min säng till den jättesnälla killen så att han kunde sova och jag hittade en annan sovplats. Kom i säng halv nio. Gick upp tolv och fick cirka tre timmars sömn. Är lite trött nu, ja.

Let me sleep

Seriöst. Mamma och pappa hämtade mig hos Emmy för en timme sedan och nu är vi i mammas butik och lastar in saker i bilen. Jag vill hem, ta en dusch och sova!! Dör lite här faktiskt.