Att leta efter en nål i en höstack

Hej. Det här är ett litet klagoinlägg, så var beredd.
Jag ser många som lägger upp en bild och skriver källa "Weheartit" eller "tumblr". Okej... När ni skriver ett skolarbete och hittat information på internet, skriver ni då "källa: Google"? Nehe. Det är liksom exakt samma sak.
Tack för mig.
(Ta det för all del inte personligt om du känner dig träffad. Ville bara skriva av mig.)

amanda

hehe klickade in mej här helt random och tänkte bara förklara varför, iallafall jag, bara skriver "weheartit"/"tumblr". det är ju jobbigt att skriva vad man sökte på och vad den var taggad i eftersom man kanske klickar runt lite överallt och inte minns exakt vart bilden är ifrån <:sen så äger ju inte tumblrmänniskorna eller dom på weheartit (som heartar/rebloggar) bilderna. och du hittar ju inte info PÅ google, utan man hittar ju hemsidor med info GENOM google <: och oftast när man skriver nåt på en hemsida så äger man ju texten. oftast! hehe! ville bara skriva av mej jag med! kram <3

2012-01-09 @ 23:47:33
URL: http://kissmybones.blogg.se/
Jessica

Visst är det upprörande?! Kolla jag skrev faktiskt typ exakt samma grej för ett tag sen: http://litesocker.blogg.se/2011/october/det-har-med-att-ange-bildkalla.htmlOch gud, vilken lyx med muminmuggar! Resten av min familj är inte lika entusiastiska som jag. :(Och det låter som ett fenomenalt projektarbete! Jag måste säga att de kändes finfint sagolika - så bra jobbat!

2012-01-10 @ 10:02:04
URL: http://litesocker.blogg.se/
Jessica

(Och känner väl personligen att argumentet att "det är för jobbigt" inte funkar någonstans. Det är ju egentligen hela systemet med tumblr & weheartit som inte funkar. Man kan hänga där för inspiration, men det är inte ett ställe man ska hitta bilder att lägga upp på sin blogg. Det får man göra på flickr eller så, där man kan hänvisa till FOTOGRAFEN, inte en hemsida som bara visar bilder hursomhelst. Haha, det här upprör mig.)

2012-01-10 @ 10:18:15
URL: http://litesocker.blogg.se/
Thilda

Jag får väl ta ledig de dagarna då?

2012-01-10 @ 21:13:13
URL: http://thildazimmergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: