Tvillingarna 2012

Hittade en blogg som skrivit om sitt horoskop 2012 (hon hittade det här). Jag tänkte att det är lite kul att läsa sådant och se om det stämmer. Tycker att mitt horoskop verkar lovande (även om sex/relation-delen är totalt irrelevant / forever alone)!

Hälsa/träning
Härlig och sprudlande energi präglar ditt mående och du är inte rädd för utmaningar av olika slag. Din förmåga att vara uthållig får en knuff i rätt riktning av Saturnus influenser. Tillsammans med en träningskompis, eller två, har du verkligen kul när ni ger järnet tillsammans och pushar varandra till allt bättre resultat. Som kontrast till tuffa träningspass varvar du gärna ner med yoga eller liknande.

Karriär/pengar

Du är på alerten och tar orädd för dig av alla de möjligheter som finns omkring dig. Din kreativa förmåga är nu på topp och du saknar knappast nyskapande idéer. Kanske det är dags att göra slag i saken och satsa på ett mer kreativt yrke eller hobby. Neptunus influenser får dig att vara ganska slösaktig med pengar, du lever i nuet och lockas av allt kul pengar kan ge. Sparande och långsiktiga investeringar verkar inte riktigt vara din grej.

Sex/relation
Du matchar bäst med någon i skyttens eller vattumannens tecken. Jupiters influenser gör att äventyrslystnad väcks hos dig och tillsammans får ni uppleva många romantiska stunder och starka kärlekskänslor. Äventyrliga – och ibland kanske riskfyllda – resor och fantastiska naturupplevelser står på menyn detta år. Du låter känslorna spela en avgörande roll i det mesta du tar dig för. Men även om du är en äventyrare i år lyckas du för det mesta stå kvar med fötterna på jorden.Amanda

Ser fram emot 2012 alltså .:D

2012-01-06 @ 17:18:43
URL: http://mycketamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: