De senaste dagarna

Hallå. Jag lever faktiskt.
I fredags efter jobbet åkte jag hem och då hade vi fått gäster. Pappas bror, hans fru (vad blir det? Faster?) och en av kusinerna; Linnea. Vi åt tacos och kollade på OS-invigningen. Riktigt cool!
På lördagen hade vi tänkt åka till Liseberg, men det var inget bra väder så vi åkte och shoppade lite istället. På kvällen åkte jag, syster och Linnea och bowlade. En timme vi betalade för blev en och en halv ungefär. Lite segt i slutet. Får så ont i fingrarna när jag bowlar. Hade även träningsvärk eller något i höften dagen efter. Det är något fel på mina höfter så det kanske inte så konstigt. Brukar ju inte bowla direkt.
På söndagen åkte vi till Liseberg. Det var jag, syster och Linnea till en början. Sedan på eftermiddagen kom våra föräldrar dit. Gick Gasten med Linnea. Det var jättekul när hon var skiträdd! Tycker lite synd om de som jobbar där dock när de försöker skrämma mig. Jag blir inte rädd, men kan vara för att alla andra är så rädda, då blir inte jag det.
 
Idag har jag jobbat och i helgen blir det konstvågen hos Embla. Mina bilder kom idag. En bild har små prickar som jag inte såg när jag redigerade. Stör mig. Det enda jag kan tänka på.

muminmamman

Du är rolig du... åtta fantastiskt fina bilder...en fantastiskt fin bild med tre små prickar. Välj att se allt det fina och strunta i prickarna. Du ska se att bilden med prickar kommer vara den alla vill ha:-) not perfect that's perfect!

2012-07-31 @ 23:02:22
Thilda

Riktigt cool ;)

Svar: Va? o:
Frida Liljeberg

2012-08-01 @ 20:58:03
URL: http://thildazimmergren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: