Att acceptera en åsikt

Nu ska jag skriva om något som ni antagligen inte tycker är så jätteintressant.

Något som jag har stört mig på ett tag nu är all jämförelse av Harry Potter och Twilight. Det är två helt olika bokserier och varför ens lägga tid på att jämföra dem med varandra? Det är som om jag skulle jämföra min favoritskräckfilm med min tecknade favoritfilm (kanske inte riktigt, men you get the point).
Men allt det här jämförandet är faktiskt helt okej om man tänker på det allra värsta; Att folk faktiskt vågar säga "Människor som gillar Twilight mer än Harry Potter är dumma i huvudet".
Jag förstår och accepterar att man inte gillar Twilight (eller Harry Potter för den delen). Om någon inte gillar skräckfilm, choklad, att bada, gula ballonger att bära jeans etc. gör dem inte dumma i huvudet. Hur vågar man ens säga något sådant till en person? Man har olika åsikter, that's life. Om man inte kan acceptera att det finns folk som inte tycker likadant som en själv föreslår jag att man packar en resväska och flyttar till Nordpolen.

Emmy

Totally agree.

2012-03-15 @ 22:46:53
Bea

Håller med! Ännu dummare är folk som försöker övertala en att det de DOM tycker är det man SKA tycka. Om du förstår vad jag menar (:

2012-03-16 @ 07:06:36
URL: http://emightesss.blogg.se/
Emma

Word.

2012-03-16 @ 09:13:27
URL: http://grannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: