Swedish House Mafia, 22 november

Just nu är jag och Emma på väg hem. Hon sover för fullt, men jag kan inte somna så tänkte skriva lite om konserten.
Efter att vi fått tröjorna signerade tog vi oss till vårt hotell. Vi åkte därifrån vid cirka halv fyra och kom till arenan ungefär en timme senare. Då trodde vi att det skulle vara världens längsta kö eftersom det var insläpp klockan sex. Men när vi ställde oss i kön var det bara 20-30 personer före! Detta innebar att vi fick helt grymma platser väl inne i arenan. Men eftersom vi stod i mitten var det ett väldigt tryck hela tiden. Man fick lägga mycket energi på att försöka andas, inte ramla, inte låta allt för arg när man skällde ut de som trängdes så att man inte skulle få en smäll och bli utslängd.
Så efter över tre timmar av andningssvårigheter och efter cirka tjugo minuter från Swedish House Mafias start gick vi kanske tre rader bak. Där stod/ hoppade/dansade vi sedan hela kvällen och det var helt grymt! Helt klart en av de bästa konserter jag varit på (man kan nog knappast tävla mot de känslor jag hade när jag såg My Chemical Romance för fem år sedan).
På bilden ser man Axwell, Steve och Sebastian längst upp (de satt högt upp på någon specialscen) och så John Martin längst ner som kom inspringandes på extranumret. Inte världens bästa bild, men hade ingen tid att fota! Gå in på Emmas blogg för fler bilder. Ni kan hitta den bland länkarna om ni inte redan läser den.
Nu blev detta inlägget väldigt långt känns det som från min telefon. Har tagit cirka en halvtimme att skriva så nu vet jag inte vad jag ska göra resten av tiden.


Anonym

Hihi

2012-11-24 @ 21:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: