Längtar lite

Kollar på lägenheter och alla har toaletten i hallen! Vad fan. Kommer ju aldrig våga gå på toa mitt i natten när man måste gå förbi ytterdörren. Jobbigt när toaletten ligger jättelångt bort från sovrummet också. 
Hittade en bra lägenhet, men då var det en garderob med spegeldörrar. Vågar inte sova när man kan se sig själv i spegeln. Too much skräckfilm.
Har i alla fall hittat en bra lägenhet. Kabel-TV och internet ingår i hyran, sounds good. Fast jag är ju ingen expert, det kanske brukar ingå?
 
Btw så älskar jag hur Umeå universitets hemsida hänvisar till en artikel på Wikipedia. Made my day.

Nathalie

Beror väl på vad det är för typ av lägenhet. Men jag brukar inte hitta att det ingår.

2012-10-18 @ 20:17:02
URL: http://mysecretsthoughts.blogg.se/
Emma

Du har ju jättelångt till toaletten nu och du måste gå förbi ytterdörren för att komma till den! Haha :)

Svar: Tänkte på detta när jag skrev. Men jag kommer ju bo ensam när jag flyttar och kommer vara sjukt paranoid, är redan rädd Haha :D
Frida Liljeberg

2012-10-18 @ 21:17:02
URL: http://grannis.blogg.se
Kinapuffen

Hej. Läste din kommentar hos Lady Dahmer. Vad är det för klåda du har? Har du haft det länge? Hemskt tillstånd :( Hoppas du blir av med det snart.

Svar: Det är ingen klåda direkt. Har bara torr hud och när det är kallt och torrt ute som det är höst, vinter och vår så kliar det. Vissa perioder mer än andra, men jag kan stå ut! Ska egentligen smörja in mig, men orkar inte, så får väl skylla mig själv. (;Tack för omtanken!
Frida Liljeberg

Kinapuffen

Aha - ja, det är väl lite skönt i alla fall att veta hur man kan lindra det :) Själv är jag skitdålig på att smörja in mig. Min egen klåda var stressrelaterad och lindrades med svindyra antihistaminer... Nåväl - vi får hoppas på en mild vinter :)

2012-10-19 @ 06:34:19
URL: http://chippis1972.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: