Stop stop stop the world from moving

Saknar gymnasiet lite. Man fick pengar, hade någonstans att gå varje dag och umgicks med människor (jag är otroligt dålig på att umgås med folk).
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Har redan ångest över universitetet och vet inte ens om jag ska söka. Kommer ju att få flytta för att börja på en ny skola. Jag vill flytta, men ändå inte. För även om jag är en person som klarar sig bra själv så kommer det ju ändå bli ganska ensamt. Min starkaste sida är ju inte att ta kontakt med folk direkt, och jag tror jag är svår att få kontakt med också. Så om någon vänlig själv uppe i Norrland kommer vilja (jag kan inte förstå människor som vill vara med mig heller, sorry) ta kontakt kanske jag kommer förstöra allt ändå.
 
Jag vet inte, sitter bara och skriver av mig lite så här halv tre på natten. Ska nog sova nu.

Bea

När jag började på fotohögskolan så kom det fram folk till mig direkt, haha. Det är inte alls som gymnasiet, på ett bra sätt. Du kommer nog få en del vänner(:

2012-10-20 @ 11:01:35
URL: http://emightesss.blogg.se
Emma

Vad är det du ska läsa?
Du kommer säkert hitta någon som känner precis som du :)

Svar: Sociologiprogrammet eller socionomprogrammet. Eller kanske psykologi, har inte riktigt bestämt mig.
Frida Liljeberg

2012-10-20 @ 13:15:35
URL: http://grannis.blogg.se
Johanna

Jag vill lugna dig lite med att hålla med Bea i kommentaren över. De som läser på universitet är mycket mognare och mer vuxna än vad man är på gymnasiet. Det blir liksom en helt annan typ av gemenskap, för det blir inga grupperingar på samma sätt som när man är lite yngre.
Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var första dagen när jag började på högskolan, men jag insåg ganska snabbt att alla är ju i samma situation. Om du dessutom läser ett program som intresserar dig, så har ju de andra som också läser det med största sannolikhet samma intresse som du, eller hur? :)

2012-10-20 @ 13:19:17
URL: http://johannameh.blogg.se
Emmy

Man brukar finna folk lättare än vad man tror. Och är jävligt skön, trevlig och rolig så tror inte det ska vara några större problem för dig att få vänner :)

2012-10-22 @ 19:44:55
URL: http://emmythornelof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: