Tänkte skriva lol, men har redan haft det som rubrik idag

(Jag har ovanligt många följare med tanke på hur dålig min blogg är. Haha!)

Godnatt

Nu har lördagen gått och spelade inte sims en enda gång. Åkte dock och köpte matlagningsyoghurt. Alltid något.

(Har hittat den bästa gifen)

 

Lol

 
 (Mitt Supernaturalberoende may or may not sluta, ni får stå ut om ni går in här) 

Random

Hallå. Här sitter jag framför tvn, äter ICAs matlagningsyoghurt (så god) och stör mig på alla dåliga reklamer. Är lite halvsur så där pmsigt och pratar argt med tvn.
Något som är bra är att jag sov i tretton timmar, kan spela Sims hela dagen och att jag planerat att åka och köpa mer matlagningsyoghurt. Mmm.


Är lite trött

Efter jobbet var jag stressad för att jag hade saker jag skulle göra, men jag vill ändå hinna handla lite. Så jag åkte till Maxi, men då var alla scanners slut. Och jag har ju inte ett Ica-kort för inte liksom. Klarar inte av att stå i kassor i mataffärer, får panik. Så jag åkte till Kvantum istället. Det jag behövde handla fanns i ett recept som jag kollade i min telefon, men telefonen dog så jag visste inte vad jag behövde. 
Nu är jag trött och hoppas Emma kommer hit snart så att vi kan se på Harry Potter med alla spindlar. Var "kär" i Ron när jag var liten så sett filmen cirka tusen gånger på svenska. Det är bra.

Min stackars arm

Nu har jag ont i min arm för jag tog min andra spruta inför Afrika idag. Var första gången jag tog en spruta helt själv. Läskigt. Har två sprutor kvar och så ska jag få knapra malaritabletter också. Dock ska Emma få en av de där sprutorna också så kommer inte vara helt ensam hos den läskiga doktorn (som jag hoppas inte är en man. För manliga läkare står högt upp på min vad-jag-är-rädd-för-lista, precis innan sprutor). 
Nu ska jag kolla på Hela Sverige bakar och sedan ska jag sova. Ska jobba imorgon. Äntligen lite pengar!

I needed this


Yes!

Igår kom säsong åtta av Criminal Minds ut i Usa så nu ska jag äta frukost och kolla på det nya avsnittet. Är jättetaggad, äntligen!
 

All was well

Emmas och mitt lilla Saw-maraton är ju slut så vi bestämde oss för att ha ett Harry Potter-maraton. Let's go!


Socially awkward

Idag följde jag med Ella till ridningen för mamma är inte hemma och pappa jobbade. 
Efter själva ridningen hade gruppen lite teori som en förälder höll i. Föräldern frågade en fråga och jag trodde att hon inte kunde svaret och sa "jag kan!". Men hon ställde ju frågan till gruppen och det fattade jag när barnen räckte upp händerna. Ville sjunka genom golvet, jag är så himla pinsam...


Söndagsmiddag

Idag åt jag trerätters middag på Jensens Böfhus med Emma, Thilda och Emmy. Det var mycket gott och trevligt.
Nu ska jag sova för ska skjutsa mamma till flygplatsen imorgon.
(Jag tog en bild och det var på Emma när vi gick till bilen efter middagen.)


Deadmau5 featuring Gerard Way

Tackar min bror som tipsade mig om den här låten. Mycket bra!

 

Fredagsmys med Saw och Emma


Lite tankar kring au pair

Okej så jag funderar ju (eller ju och ju, det är väl typ ingen som vet om det, förutom de jag berättat för) att resa till USA som au pair nästa år eller snart. Men här kommer en lista på saker som jag är jättenervös över (ni (inte bara mamma) kan gärna ge uppmuntrande kommentarer så att jag blir glad):
  • Att köra bil i USA. Den organisationen jag tänkte åka med skriver att vissa familjer låter en gå en kurs, men tänk om jag inte går den kursen. Vill ju liksom inte krascha eller så.
  • Jag har läst massa med berättelser från andra au pairer och de skriver "umgås med vänner" hela tiden. HUR FÅR MAN VÄNNER? Helt seriöst. Man kan ju inte bara gå till närmsta mall och försöka hitta någon. Jag vill ju inte vara all alone där på andra sidan Atlanten.
  • Det var väl det jag var mest nervös över för kommer inte på något mer, förutom om de inte har något internet man kan få låna. Kommer dö långsamt. Behöver se mina tv-serier.
 

.

Mina händer luktar blåbär.

Mitt Romney

 
 

Mitt liv...

Nu har jag kollat på alla sju säsonger av Supernatural. Det känns lite tomt nu, men det är tur att det är höst för det betyder nya säsonger av de flesta serier (jag behöver säsong åtta av Criminal Minds)
Jag räknade lite på hur mycket tid jag lagt ner på Supernatural de senaste arton dagarna och kom fram till att jag har kollat på, i snitt, 8,2 avsnitt varje dag (hahahah). Kalla det vad ni vill.
Nuuuu ska jag kolla på det nya Glee. 

En helg på Öckerö

På väg

Herregud, jag bloggar.
Jag och Emma är på väg till Rävlanda. Haha, vi vet inte ens var det ligger, men det vet John (förhoppningsvis).


The Possession

Den här verkar också bra. Sam Raimi är ju ganska bäst så kan inte bli fel.


Sinister

 Den här vill jag se!


Historian om min byrå (och en till)

Nu ska ni få höra (en väldigt spännande historia). I början av året när jag gjorde om mitt rum hittade jag en billig byrå på Röda Korset som jag köpte och målade vit. Jag och mamma klädde sedan lådorna i en jättefin tapet och gjorde handtag av en tamp.
Igår köpte mamma någon kvällstidning och i heminredningsbilagan hittade hon en artikel om hur man kan klä möbler i tapet för att få en ny stil. Och så tipsar de om en byrå med samma tapet som min. Hur sjukt är inte det!? 
Natthumor / Klockrent / Jag dör

Tangled / Supernatural. Jag går och lägger mig nu, ok.
Frukost / Nyinköpt

Var på Erikshjälpen med mormor och syster. Fanns mycket fint där.

 


Each word gets lost in the echo

 

Breaking Dawn part II

 
Tagga!

Blir så trött...

Men varför läste jag fucking media!? Kommer för fan aldrig få ett jobb inom det jag vill. Jag är ju dum i huvudet. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Sims Supernatural

Äntligen lite varulvar. Tack.


Vad jag gjorde igår


Supernatural

Hallå people. Jag har varit sjuk sedan fredags, men börjar bli bättre nu. I helgen upptäckte jag att jag hade Emmys säsong ett av Supernatural hos mig så jag tänkte "what the hell, har inget annat vettigt för mig" och började att kolla på den. Och jag är fast. Så himla bra. Vissa avsnitt är verkligen som små skräckfilmer och jag älskar det.
Tänkte börja på säsong två nu, säsong åtta börjar i oktober, men tror inte jag hinner se sex säsonger innan dess.
 

Söndag


Mjau

Jag hade tänkt att skriva om hur jag är sjuk och mina icke existerande planer för kvällen, men jag ger er istället två gifs. Enjoy.