Sydafrika, dag ett & två

3 januari
Vi kom fram till Sydafrika den tredje januari och kom fram till Krüger Parken på eftermiddagen så vi hann inte åka iväg på något safari. Det vi gjorde när vi kom fram var väl att packa upp och utforska stället vi bodde på, jag kommer inte riktigt ihåg.

4 januari
Denna dagen stod "Full day safari" på schemat. Det betydde att vi åkte från boendet klockan sex (I know! Det var ändå standard att vi åkte iväg så tidigt) och kom hem klockan fyra. Alltså tio timmar (inklusive pauser) safari i parken. Man åkte i jeepar och varje jeep hade en guide och plats för tio personer (bilder på jeeparna kommer en annan dag). Parken är ungefär lika stor som Jylland i Danmark så man var bara i en liten del av inhägnaden. Det fanns asfaltsvägar som var "main"vägarna och x antal små grusvägar där man kom närmare naturen. 
Vi såg mest djur den här dagen. Fyra av fem djur från The big five (som är elefant, noshörning, buffel, leopard & lejon) hann vi se. Leoparderna är svåra att få syn på eftersom att de är så skygga, och vi såg ändå två stycken denna dag! 
Jag lägger inte upp bilder på alla djuren vi såg, för då skulle inläggen bli flera sidor långa.


Emma

Fick lite nostalgi över den första bilden. Där vi åkte typ varje dag :)

2013-02-18 @ 19:36:53
URL: http://grannis.blogg.se
Anki

Kul att se. Fina bilder på fina djur.

2013-02-18 @ 20:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: