The Pixel Painter

The Pixel Painter from The Pixel Painter on Vimeo.

 

Så mmmmysigt

Läste precis en krönika om en kvinna som blev deprimerad när hon var gravid med sin tredje son. Hon ville ha en dotter och när hon fick reda på könet på det ofödda barnet kände hon att hon inte ville ha barnet längre.
Jag "förstår" att folk vill ha barn med samma kön som de själva ("förstår" folk som tror att personligheten sitter i könsorganet. Det är ju det man lär sig överallt!) Tex så ville denna kvinna ha en dotter som hon kunde hitta på massa mysiga tjejiga saker med. Åh vad kul de skulle ha med mens, pojkvänner och det kvinnliga vuxenlivet!
Men vänta lite nu... STOPPA BANDET TRYCK PÅ PAUS STANNA BILEN! Pojkvänner. Hmmm... Jaha, just det. Vi pratar ju om hennes potentiella DOTTER. Klart hon är heterosexuell som alla NORMALA MÄNNISKOR ÄR! 
 
Får fan psykbryt när föräldrar förutsätter att deras ungar är hetero. Vill kräkas på hela jorden. Gärna så att alla människor som älskar heteronormen får lite i munnen (så att de kvävs).
 
Puss hej

MIND = BLOWN

 

Dat utväxt


The Tommy Edison Experience

Hittade precis en mycket intressant person på Youtube. En man som är blind och som delar med sig av olika saker i livet. Här under är en video där han pratar om färger. Riktigt bra videor har han på sin "kanal"!
Han har även en andra kanal där han recenserar filmer.


Hamburgerrrr

Idag var jag i Halmstad hela dagen. Fotade min jättegoda mat.
Varsågoda:


Dogs

Sitter på jobbet och började nästan gråta när jag läste denna "artikel". 

Är lite kriminell

Äter superbillig middag.
Scannade maten förut på Ica, så ingen märkte att kycklingen var felmärkt. Yolo.


Taggad

Herrrrrrrrreguuuud vad trött jag är! Har även ont i magen och allt känns mest jobbigt. Men what to do? Måste jobba ändå.


Veckans låt, v. 28

 Avicii - Wake Me Up
Det är väl nästan ingen som har missat Aviciis nya låt Wake Me Up eftersom den spelas rätt ofta på radio och att "alla" verkar lyssna på den. Och det är inte så konstigt för den är väldigt bra!
Första gången jag hörde den hörde jag inte hela, så fattade inte varför folk sa att den är så bra. Jag hörde bara själva sången då, och inte house-musiken som kommer igång senare. Jag är en sådan person som dömer låtar efter melodi, och det är därför jag gillar house-musik, pga melodin.
 
Jaja! Har du inte hört låten så borde du lyssna på den nu. Och är du en sådan där person som bah "det ärrrr inte riiiiktiiig musik när man gör den på datooooorrnnnn"; Get over yourself already. All musik är riktig musik. Allt från klassisk musik till Death Metal.
 

När jag vaknar imorgon...

...hoppas jag att min förkylning är borta och att bilen är tankad. Dreams can come true, right?


Försöker bota min förkylning


En söt anka

Dör.

 

Godmorgon


Maija

En cola importerad från Finland. Ska försöka ha alla mina namn. Hoppas Linnea finns. Det är väl ett rätt vanligt namn?


Veckans låt, v. 27

Loreen - We Got The Power
Hörde denna låten första gången på Eurovision finalen i maj och tyckte att den var riktigt bra. Nu spelas den väldigt ofta på radio och det tycker jag är rätt gött. Speciellt när man åker bil och är på jobbet (som för övrigt är enda gångerna jag lyssnar på radio). Jag gillar låten. The end.

Nu blev jag plötsligt vääääldigt sugen på färskpotatis åhhhh.
 

Dämpar söndagsångesten

Kollar på Grey's Anatomy med min fläkt.
Har bara sett serien ibland när den går på tv, men tänkte kolla från säsong ett nu. Har x antal serier på min lista över vad jag måste se. Tipsa gärna!


)))):

Försöker sova, men det är något som låter i golvet eller möjligtvis i dörren. Svårt att lokalisera ljudet.
Det låter som när en pappa långben (som för övrigt heter daddy long legs på engelska. Så jävla fult!) flyger mot väggar och tak. Är rädd. Vet inte vad det är, men är 99% säker på att det är ett djur.
Om ni läser i tidningen imorgon om en "ung kvinna" som "blev uppäten av något mystiskt i hennes säng" så är det mig det handlar om. RIP.


Godmorgon

Kan ni lista ut denna rebusen?


Hej

Är på le jobb och kollar i en kontorsmaterialkatalog (bra ord till hänga gubben). Slutar om fyrtio minuter och då ska jag handla mat med pappa.