Sydafrika, dag åtta

10 januari
Denna dag började med att vi och danskarna åkte till Jane Goodall's Chimp Eden. Det var hem för schimpanser som kommit till skada. Några av schimpanserna hade varit "clowner". De hade varit tvugna att ha kläder på sig och gjorde konster för människors nöje. Hemskt! Tur att det finns sådana här hem där djuren får må bra igen.
Jag fick inga bra bilder (tog inte så många heller. Guiden vi hade pratade skitfort så försökte hänga med), men Emma fick några som ni kan se här på hennes fotoblogg.
 
 
 
Efter vår tripp till Chimp Eden åkte vi till ett köpcenter (aka mallen) som hette Riverside Mall. Det var "summer sale" lite överallt och det var skumt eftersom det var vinter för oss. Vi gick mest runt i butiker och kollade lite. De flesta kläder var väldigt färgglada eller hade mycket mönster och man kände faktiskt att man inte var i Sverige även om själva köpcentret var något man skulle kunna hitta här.
 
Roligast på hela dagen var när vi klev ur bilen på Chimp Eden och Emma hade en stor rosalila fläck på sin vita tröja. Det hade flugit in något genom det öppna fönstret under färden, men hon trodde att det flög ut igen. Men tydligen hade det varit en blomma som hon sedan under hela färden gnuggat sig emot. Hahaha! The typical Emma.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Blå?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: